reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Eveee zgadza się, obie sytuacje mają plusy i minusy. Starsze samodzielne, bardziej "kumate" , ulży a może i nawet pomoże. Mniejsza różnica wieku to brak zazdrości, ale i zabawa na zbliżonym poziomie. O babraniu w pieluchach nie wspomnę.
My planowaliśmy od początku,że drugie chcielibyśmy od razu, pracodawca mój wiedział, co więcej sam mi podpowiadał. Taka sytuacja jest dla nas najodpowiedniejsza, choć liczymy się z tym, że będzie ciężko. Każda z nas decyduje wg własnych przekonań i wybiera co dla niej najlepsze

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Eveee zgadza się, obie sytuacje mają plusy i minusy. Starsze samodzielne, bardziej "kumate" , ulży a może i nawet pomoże. Mniejsza różnica wieku to brak zazdrości, ale i zabawa na zbliżonym poziomie. O babraniu w pieluchach nie wspomnę.
My planowaliśmy od początku,że drugie chcielibyśmy od razu, pracodawca mój wiedział, co więcej sam mi podpowiadał. Taka sytuacja jest dla nas najodpowiedniejsza, choć liczymy się z tym, że będzie ciężko. Każda z nas decyduje wg własnych przekonań i wybiera co dla niej najlepsze

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Szczerze powiedziawszy też chciałam niedużą różnicę wieku, ale mąż długo nie chciał słyszeć o drugim dziecku i tak to się dopiero teraz udało. Długo nie mogłam się z tym pogodzić, że będzie duża różnica wieku, jednak teraz jestem bardzo szczęśliwa, że jestem w ciąży i staram się dostrzegać plusy. [emoji4]

Ja w czwartek po becie bede widziec czy jest ok. Lekarz powiedzial ze jak przyrost bedzie ok to serduszko to kwestia czasu.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Daj znać i nam od razu. Te oczekiwania są okropne. My po pierwszym usg wyjechaliśmy i nadal jesteśmy na mazurach, ale cieszę się że już jutro wracamy, bo czuję się coraz gorzej. A od poniedziałku wracam do pracy :(

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry