reklama
dżoł
Fanka BB :)
Ja 11:40. Będziesz szybciej spokojna chyba, że uda mi się jeszcze przełożyć na czwartek.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w czwartek po becie bede widziec czy jest ok. Lekarz powiedzial ze jak przyrost bedzie ok to serduszko to kwestia czasu.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
lilija
Eveee zgadza się, obie sytuacje mają plusy i minusy. Starsze samodzielne, bardziej "kumate" , ulży a może i nawet pomoże. Mniejsza różnica wieku to brak zazdrości, ale i zabawa na zbliżonym poziomie. O babraniu w pieluchach nie wspomnę.
My planowaliśmy od początku,że drugie chcielibyśmy od razu, pracodawca mój wiedział, co więcej sam mi podpowiadał. Taka sytuacja jest dla nas najodpowiedniejsza, choć liczymy się z tym, że będzie ciężko. Każda z nas decyduje wg własnych przekonań i wybiera co dla niej najlepsze
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
My planowaliśmy od początku,że drugie chcielibyśmy od razu, pracodawca mój wiedział, co więcej sam mi podpowiadał. Taka sytuacja jest dla nas najodpowiedniejsza, choć liczymy się z tym, że będzie ciężko. Każda z nas decyduje wg własnych przekonań i wybiera co dla niej najlepsze
eveee
Moderatorka
Dlaczego?Ja pierwszego dziecka nie karmiłam i teraz tez nie bede karmić. W szpitalu od razu powiem ze chcę karmić mm.
eveee
Moderatorka
Szczerze powiedziawszy też chciałam niedużą różnicę wieku, ale mąż długo nie chciał słyszeć o drugim dziecku i tak to się dopiero teraz udało. Długo nie mogłam się z tym pogodzić, że będzie duża różnica wieku, jednak teraz jestem bardzo szczęśliwa, że jestem w ciąży i staram się dostrzegać plusy. [emoji4]Eveee zgadza się, obie sytuacje mają plusy i minusy. Starsze samodzielne, bardziej "kumate" , ulży a może i nawet pomoże. Mniejsza różnica wieku to brak zazdrości, ale i zabawa na zbliżonym poziomie. O babraniu w pieluchach nie wspomnę.
Musi... A jak mnie mdli ostatnio... Leżę w łóżku i mam dramat. I nie wiem czy to od zjedzonego o 20 Rogala czy z głodu.Eee to już na pewno będzie [emoji173][emoji4]
Daj znać i nam od razu. Te oczekiwania są okropne. My po pierwszym usg wyjechaliśmy i nadal jesteśmy na mazurach, ale cieszę się że już jutro wracamy, bo czuję się coraz gorzej. A od poniedziałku wracam do pracyJa w czwartek po becie bede widziec czy jest ok. Lekarz powiedzial ze jak przyrost bedzie ok to serduszko to kwestia czasu.
dżoł
Ja bylam dzisiaj pierwszy dzien w pracy wiec wiem co czujesz [emoji8]
GratulacjeA ja juz po lekarzu . Jest serduszko bijące 14 mm dzidzia . 7/8 tydzień ciazy.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Gr
GratulacjeJa po wizycie! Jest maluch i serduszko. Dostałam zastrzyki, kolejna wizyta za 2 tyg
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom