reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Eveee zgadza się, obie sytuacje mają plusy i minusy. Starsze samodzielne, bardziej "kumate" , ulży a może i nawet pomoże. Mniejsza różnica wieku to brak zazdrości, ale i zabawa na zbliżonym poziomie. O babraniu w pieluchach nie wspomnę.
My planowaliśmy od początku,że drugie chcielibyśmy od razu, pracodawca mój wiedział, co więcej sam mi podpowiadał. Taka sytuacja jest dla nas najodpowiedniejsza, choć liczymy się z tym, że będzie ciężko. Każda z nas decyduje wg własnych przekonań i wybiera co dla niej najlepsze

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Eveee zgadza się, obie sytuacje mają plusy i minusy. Starsze samodzielne, bardziej "kumate" , ulży a może i nawet pomoże. Mniejsza różnica wieku to brak zazdrości, ale i zabawa na zbliżonym poziomie. O babraniu w pieluchach nie wspomnę.
My planowaliśmy od początku,że drugie chcielibyśmy od razu, pracodawca mój wiedział, co więcej sam mi podpowiadał. Taka sytuacja jest dla nas najodpowiedniejsza, choć liczymy się z tym, że będzie ciężko. Każda z nas decyduje wg własnych przekonań i wybiera co dla niej najlepsze

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Szczerze powiedziawszy też chciałam niedużą różnicę wieku, ale mąż długo nie chciał słyszeć o drugim dziecku i tak to się dopiero teraz udało. Długo nie mogłam się z tym pogodzić, że będzie duża różnica wieku, jednak teraz jestem bardzo szczęśliwa, że jestem w ciąży i staram się dostrzegać plusy. [emoji4]

Ja w czwartek po becie bede widziec czy jest ok. Lekarz powiedzial ze jak przyrost bedzie ok to serduszko to kwestia czasu.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Daj znać i nam od razu. Te oczekiwania są okropne. My po pierwszym usg wyjechaliśmy i nadal jesteśmy na mazurach, ale cieszę się że już jutro wracamy, bo czuję się coraz gorzej. A od poniedziałku wracam do pracy :(

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry