reklama
mamamarlena
Zaciekawiona BB
Nadal jestem w domu siedziałam tak ze skurczami co 10 min do 3 w nocy.. stwierdziłam że się położę i jakoś zasypiałam z przerwami choć nie tak częstymi.. Rano wstałam i cały czas mam taki nieprzyjemny i ciągły ból krzyża i brzucha.. Sama nie wiem co się dzieje.. Dzisiaj wizyta u gin jak dotrwam, mam nadzieje że coś ruszyło.. Coś czuję że bez ingerencji się nie obejdzie.. Idę zaraz poleżeć w wannie i zobaczymy..
Hej
Na mnie pełnia kompletnie nie zadziałała Przespałam noc idealnie, ale Ranigast Max mi pomaga, bo wrócił refluks konkretny i już musiałam się poratować inaczej.
Skurczy brak, wczoraj ogromny ból podbrzusza i kłucie w kroczu i to na tyle...
Mała jeszcze sobie tam posiedzi coś czuję
Dziś wizyta u ginekologa, zobaczymy co powie... czy szyjka coś ruszyła... obawiam się, że niestety nie Także za chwilę idę działać z maszynką do golenia i lusterkiem
Na mnie pełnia kompletnie nie zadziałała Przespałam noc idealnie, ale Ranigast Max mi pomaga, bo wrócił refluks konkretny i już musiałam się poratować inaczej.
Dziś wizyta u ginekologa, zobaczymy co powie... czy szyjka coś ruszyła... obawiam się, że niestety nie Także za chwilę idę działać z maszynką do golenia i lusterkiem
alexhi
Fanka BB :)
My mamy chyba wyznaczony termin na ten sam dzien.. no i u mnie nic sie nie dzieje. Skurczy przepowiadajacych nie mam w ogole, ale w pierwszej ciazy tez ich nie mialam. Czasami cos tam zakluje, ogolnie nic konkretnego.Hej
Czuje ze przenosze do kwietnia i bede ostatnia
Moja mama nie miała w 3 ciążach skurczy przepowiadających, nie czuła rozwierania szyjki, za każdym razem na porodówce już rozwarcie 6-8 cm bardzo chciałabym iść w jej śladyMy mamy chyba wyznaczony termin na ten sam dzien.. no i u mnie nic sie nie dzieje. Skurczy przepowiadajacych nie mam w ogole, ale w pierwszej ciazy tez ich nie mialam. Czasami cos tam zakluje, ogolnie nic konkretnego.
a rodziła w 39-40 tygodniach... termin z om mam na 24 marca nie chciałabym przenosić przy cukrzycy ciążowej... bo boję się dziecka ponad 4 kg przy porodzie sn
iskierka2610
My mamy chyba wyznaczony termin na ten sam dzien.. no i u mnie nic sie nie dzieje. Skurczy przepowiadajacych nie mam w ogole, ale w pierwszej ciazy tez ich nie mialam. Czasami cos tam zakluje, ogolnie nic konkretnego.
Ja mam termin na 28 marca a zwolnienie wystawił mi do 4 kwietnia więc jak się nic nie zacznie to też mogę w kwietniu urodzić. Chociaż 20 marca mam KTG i szybka ocenę wagi płodu. Też się boje takie duże dziecko rodzic tym bardziej, że mam wąska miednice. Dzis strasznie się wystrsszylam i nie wiem co robić. Na papierze zauważyłam trochę jasnej krwi a moja położna nie odbiera i teraz nie wiem.
reklama
alexhi
Z om 21 a z usg mam 24 marca.Moja mama nie miała w 3 ciążach skurczy przepowiadających, nie czuła rozwierania szyjki, za każdym razem na porodówce już rozwarcie 6-8 cm bardzo chciałabym iść w jej ślady
a rodziła w 39-40 tygodniach... termin z om mam na 24 marca nie chciałabym przenosić przy cukrzycy ciążowej... bo boję się dziecka ponad 4 kg przy porodzie sn
Tez przyjechalam na porodowke z 5cm rozwarcia caly dzien lekkie bole na okres, ale nawet nie zaliczylabym tego jako skurcz... nie zwracalam na nie wiekszej uwagi i dopiero jak odeszly mi wody to pomyslalam ze to jednak bede rodzic.
Trzymam kciuki za wczesniejszy porod bo z takim klocuszkiem to faktycznie moze byc ciezko
A ja jeszcze poodpoczywam te dwa tygodnie