reklama
babymamusia
Fanka BB :)
Moja mama za to tragedia.
Moja siostrę : jej wody poszły nie miała skurczów w ogóle ale dziecko było odwrócone więc musieli cc robić i tak ja zszyli że mówiła że obwiazywala się bandażem bardzo długo bo czuła że jej brzuch się rozleci i do tego taka brzydka blizne jej zrobili. Nie wiem ale lekarz był chyba pijany jak to robił i też lata 80 to inne czasy.
Mnie: mnie rodziła jak miała 42lata też wody jej poszły i 0 skurczy ale ze względu na wiek nie chcieli jej męczyć i cc zrobili. To tutaj nie narzekala bo szybko jej się rana zagoila ale lekarz skomentował tragicznie robotę poprzednika. Eh.
Prawda jest taka że kiedyś kobiety rodziły i nie było znieczulen itp. Często w domach pod opieką babki że wsi która przyjmowała porody. (Tak mi tato opowiadal ma 77lat) i każda babeczka urodziła, jakoś dawały radę. Wiec dziewczyny dacie radę. Chociaż jak sobie pomyślę że chce mieć więcej dzieci a to trzeba jeszcze raz rodzic to oo lipa trochę [emoji13][emoji13]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Moja siostrę : jej wody poszły nie miała skurczów w ogóle ale dziecko było odwrócone więc musieli cc robić i tak ja zszyli że mówiła że obwiazywala się bandażem bardzo długo bo czuła że jej brzuch się rozleci i do tego taka brzydka blizne jej zrobili. Nie wiem ale lekarz był chyba pijany jak to robił i też lata 80 to inne czasy.
Mnie: mnie rodziła jak miała 42lata też wody jej poszły i 0 skurczy ale ze względu na wiek nie chcieli jej męczyć i cc zrobili. To tutaj nie narzekala bo szybko jej się rana zagoila ale lekarz skomentował tragicznie robotę poprzednika. Eh.
Prawda jest taka że kiedyś kobiety rodziły i nie było znieczulen itp. Często w domach pod opieką babki że wsi która przyjmowała porody. (Tak mi tato opowiadal ma 77lat) i każda babeczka urodziła, jakoś dawały radę. Wiec dziewczyny dacie radę. Chociaż jak sobie pomyślę że chce mieć więcej dzieci a to trzeba jeszcze raz rodzic to oo lipa trochę [emoji13][emoji13]
mamamarlena
Zaciekawiona BB
Na mnie chyba już pora.. Od 4 godzin mam skurcze co 10 min.. Narazie trochę się nasilają ale nie są częstsze.. Czekam narazie na rozwój akcji bo ostatnio często w balona mnie mała robiła Idę się przyszykować..
Mam nadzieję że to te skurcze..oby szybko poszło..
anik.
Mama Krzysia :)
Powodzenia!Na mnie chyba już pora.. Od 4 godzin mam skurcze co 10 min.. Narazie trochę się nasilają ale nie są częstsze.. Czekam narazie na rozwój akcji bo ostatnio często w balona mnie mała robiła Idę się przyszykować..
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
agnieszkaala
Powodzenia! Trzymam kciuki, żeby to był jednak poród!Na mnie chyba już pora.. Od 4 godzin mam skurcze co 10 min.. Narazie trochę się nasilają ale nie są częstsze.. Czekam narazie na rozwój akcji bo ostatnio często w balona mnie mała robiła Idę się przyszykować..
agnieszkaala
Na kogo jeszcze pełnia zadziałała?
U mnie noc łaskawa. Budziłam się tylko na siku i potem od razu zasypialam. Żadnych bóli, nic. Mam nadzieję, że dotrwam już do jutrzejszej wizyty.
Jolka Powodzenia! Pewnie i u Ciebie dziś wielki dzień!
Kat nie mogę dopuścić do rozwarcia bo itak będę mieć cc a zdrowiej dla macicy byłoby jakby obyło się bez skurczy. Jak chłopaki? Co z nereczka?
U mnie noc łaskawa. Budziłam się tylko na siku i potem od razu zasypialam. Żadnych bóli, nic. Mam nadzieję, że dotrwam już do jutrzejszej wizyty.
Jolka Powodzenia! Pewnie i u Ciebie dziś wielki dzień!
Kat nie mogę dopuścić do rozwarcia bo itak będę mieć cc a zdrowiej dla macicy byłoby jakby obyło się bez skurczy. Jak chłopaki? Co z nereczka?
aga6
moja obie cc miala bo brat owiniety pepowina i sie dusil, 3 pkt tylko mial, ledwo przezyl... a ja bylam ulozona poprzecznie takze tak xDMoja mama za to tragedia.
mnie teraz tez cc czeka
reklama