reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

U nas w szpitalach też niby znieczulenie dostępne, ale tak jak piszecie nie zawsze ktoś jest wolny żeby je dać albo za już za późno.

Ania. Ja też zdecydowałam się na bebetto tylko, że luca.

reklama
Ja kupiłam Bebetto ponieważ kuzynka ma taką spacerówke i super się ją prowadzi i jest bardzo leciutka. Do tego z wyglądu tez mi się podobał.

Jolka może masaż szyjki Ci zrobiła skoro bolało? Bo badanie nie powinno. U mnie to samo co u Ciebie i Paulyny - jak my to dziecko ogarniemy?? Zero doświadczenia i styku z maluchami. Ale wszyscy jakoś dają radę to i my damy, choć mi słabo na myśl o tylu nieprzespanych nocach.

Wszystkozajete nie wiem czy to był masaż, przypuszczam, że to możliwe i że dr chciała troszkę przyśpieszyć sprawę bo nigdy mnie TAK nie badała ! Nigdy nic nie czułam, a teraz mówi - będzie bolało, muszę cię zbadać tak jak cię będą badać na porodówce, musisz wytrzymać.
A ja oczy takie :szok:
Nie żartowała z tym, że będzie bolało...ale spoko, przy porodzie będzie pewnie 1000 000 razy gorzej :p
A jak wróciłam do domu to do samej nocy miałam skurcze, brzuch jak kamień i brocha też dawała czadu...

Ciekawe jak tam Babymamusia :cool2::rolleyes:

Hehehe to ja ślepa jestem :p byłam dzis w rossmanie po moj krem na rozstępy i nie zauważyłam ani nikt mi nie powiedział :( ale za to do kremu tołpa moglam sobie wziasc gratis kosmetyk tołpa baby.

To pewnie jutro odwiedze rossmana po inne rzeczy :p

Hehehe to ja ślepa jestem :p byłam dzis w rossmanie po moj krem na rozstępy i nie zauważyłam ani nikt mi nie powiedział :( ale za to do kremu tołpa moglam sobie wziasc gratis kosmetyk tołpa baby.

To pewnie jutro odwiedze rossmana po inne rzeczy :p
moze nie oznaczyly tego dobrze.. u mnie w ross pelno wielkich zoltych kartek i tlumy ludzi przy regalach :o

reklama
Do góry