reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
ooo pierwsze slysze o takiej promocji xD kupujesz 2 szt np szamponu i jeden masz gratis?
tak kupiłam deo Nivea i drugi za darmo, parami się kupuje :p
dla meża też zapasy deo i żeli i dla mnie i perfumy wzięłam :) szampony i odżywki mam na zapasie :)
promocja dzisiaj i jutro jest :)

Jolka u nas lustro też wiecznie zachlapane :D super wyglądacie <3 współczuje masażu szyjki, aż się tego boję, mi raz ginekolog tak mocno szyjkę sprawdzał, że bolała mnie broszka pół dnia :(

Hehehe to ja ślepa jestem :p byłam dzis w rossmanie po moj krem na rozstępy i nie zauważyłam ani nikt mi nie powiedział :( ale za to do kremu tołpa moglam sobie wziasc gratis kosmetyk tołpa baby.

To pewnie jutro odwiedze rossmana po inne rzeczy :p
u mnie w rossmannie też nie było nic oznaczone, dowiedziałam się o promocji przez stronę rossmanna

Ja dziś kupiłam ta piłkę i zaraz zaczynam działać...położna powiedziała ze mam poczekać 48 h czy coś sie dziać będzie...ale szyjka bez zmian dalej tylko na jeden palec rozwarcie i mały strasznie nisko jest, aż położna zdziwiona ze jak mam skurcze i jak mały sie rozpycha to sie nic nie dzieje...byłam dziś z moim na spacerze zakupiłam ta piłkę i może coś sie w ciągu tych 48 h zacznie dziać bo ta końcówka jest strasznie męcząca...teraz tylko ogarnę u siebie i siadam na piłkę

Ania02032017 nie napalaj się, że piłka to jakiś cudowny środek - hopsam na niej od kilku tygodni i szyjka jak zamknięta była tak jest nadal, a termin tydzień temu.

Ania działaj na piłce, nie zaszkodzi, a może pomoc ;)
Ja też sobie kicam :) kręcenie biodrami, pomaga dziecku ustawić się w kanale rodnym itp.

reklama
Do góry