reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
oj oby babymamusia urodzila juz, biedna sie wymeczyla jyz tyle.

ja po wizycie u anestezjologa.. powiem wam ze nie wiem po co to. 5 min 160 zł :d
lekarka zmierzyla cisnienie, osluchala, powiedziala ze robia znieczulenie podpajęczynowkowe i przez 4 h bezwlad bede czula i tyle :o

aaa i ze mam wziac sobie kolacje bo po 18 mnie przyjma i zebym glodna nie byla bo do 24 godziny moge jesc a do 2 w nocy pić...
no i jakbym zaczela rodzic nagle przed terminem cc to juz nie jesc i nie pic bo pozniej ciezko im cesarke robic xD

:D Ej myję to lustro co chwilę,a ono zaraz jest takie jak widać na załączonym obrazku, w d już to mam :p

Wróciłam z ktg, jak szłam to tak mi się brzuch spinał, że ledwo co się doturlałam , myslę sobie - zapiszą się skurcze, na pewno się zapiszą skurcze, na bank sprawa idzie do przodu...a tu kicha -_-
Na początku coś tam było, kilka razy ale tak do poziomu 2, jak leżałam to brzuch przestał się spinać i tyle. A Ewka poszła sobie spać, w drugiej połowie zapisu to juz prawie wcale się nie ruszała -_-

Moje marzenie o porodzie 8 marca się jednak nie ziści ;( :p

oj oby babymamusia urodzila juz, biedna sie wymeczyla jyz tyle.

ja po wizycie u anestezjologa.. powiem wam ze nie wiem po co to. 5 min 160 zł :d
lekarka zmierzyla cisnienie, osluchala, powiedziala ze robia znieczulenie podpajęczynowkowe i przez 4 h bezwlad bede czula i tyle :o

aaa i ze mam wziac sobie kolacje bo po 18 mnie przyjma i zebym glodna nie byla bo do 24 godziny moge jesc a do 2 w nocy pić...
no i jakbym zaczela rodzic nagle przed terminem cc to juz nie jesc i nie pic bo pozniej ciezko im cesarke robic xD
Pamiętam jak po CC lezalam na pooperacyjnej i dotknelam czyjejs nogi i tak sobie myślę czyja to noga, albo moja albo maluszka ale na maluszka była za duża i tak dotykam, dotykam a to moja noga :errr::-D wystraszylam się, chciałam stopą ruszyć albo palcem przynajmniej a tu zupelna niemoc ;) po chyba ok 2 godzinach poruszylam dużym palcem, sukces ;)

A ja dzisiaj niczego się nie dowiedziałam bo moja Pani doktor umówiła się ze mną na wizytę w szpitalu ale zapomniała dodać że jest tylko do 13.. Nieświadoma pojechałam o 15.. na daremno :mad: I znowu muszę jutro jechać do innego lekarza :( Myślałam że dziś się dowiem czy coś ruszyło a termin mam na jutro..

Dziewczyny was też tak boli w kroczu? Ja mam wrażenie jakbym tam miała kości połamane albo ktoś tam nakopał.. Boli jak cholera..chodzić nie umię..

Co do wózka u mnie sprawdził się X-lander XA i teraz też taki zakupiłam.. Wózek nie do zdarcia..

Tak, mnie krocze tez dokucza...a najgorzej jak na siku idę to mam wrażenie jakby ktoś mi na nią napierał strasznie...do tego taki ból rozpierający w miednicy...teraz pora na mała drzemkę i potem trzeba coś porobić... narazie padam na twarz...

Pamiętam jak po CC lezalam na pooperacyjnej i dotknelam czyjejs nogi i tak sobie myślę czyja to noga, albo moja albo maluszka ale na maluszka była za duża i tak dotykam, dotykam a to moja noga :errr::-D wystraszylam się, chciałam stopą ruszyć albo palcem przynajmniej a tu zupelna niemoc ;) po chyba ok 2 godzinach poruszylam dużym palcem, sukces ;)
przeraza mnie ten bezwład xD

To sobie pospalam...taki ból krzyża mnie obudził,ze nie jestem w stanie sie ruszyć a oprócz tego mały tak sie rozpycha ze mam wrażenie ze brzuch i podbrzusze mi pęknie ale najgorzej ten krzyz

reklama
Do góry