aga6
Fanka BB :)
sudocrem to chyba tylko przy awariach? odparzeniach itp.A ja byłam na zakupach.. I zaopatrzylam się w te wielkie podpaski hah (lepiej późno niż wcale). [emoji111] i wymienili mi mała paczkę pampersow z micro na 1. Wiec nie straciłam. [emoji108][emoji4] nie wiem czy nie mam za dużo już tych pampersow [emoji23] ale jak czytałam podobno maluszek zużywa dużo.
Kupiłam sudokrem na odparzenia - drogie cholerstwo hmm.. (mam jeszcze bepanthen bo niektórzy maja opinie że sudokrem wysusza pupcie.) Sama nie wiem u mnie siostra stosowała sudokrem i jakaś później inna mało znana markę bo też działała a droga nie byla.. zobaczymy. Wy jakieś macie sprawdzone kremy żeby jakość szła z ceną?
Rozmawiałam z mama na temat kąpieli niemowlaka i ona w szoku bo mówi że jej zawsze mówili że niemowlaka kapie się codziennie. A tu raz na kilka dni a ta pierwsza kąpiel to już w ogóle późno iii... w tym filmiku co Jola wrzuciła też ta babeczka się wypowiedziała że po tygodniu pierwsza kąpiel... czuje się zagubiona jak słucham czytam różnych opini nie wiem kogo słuchać [emoji57][emoji26].. Jak u was bylo albo jak planujecie żeby było?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
ja planuje linomag kupic do codziennej pielegnacji