reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Dzisiejsza noc była ciężka, nie umie znaleźć sobie miejsca.. Córka ma katar i marudziła pół nocy..a ja miałam problem ze skulaniem się z łóżka..czuję się jak waleń :(
Natomiast od rana mam nadmiar energii.. Wszystko bym przestawiała, szorowała.. Wybiorę się dzisiaj na długi spacer a wieczorem poprzytulam się z mężem:pTrzeba stosować się do metody 3S:D

Syndrom wicia gniazda :)

reklama
U nas żółtaczka się nie pojawiła i dzisiaj do domq wychodzimy:) jeśli chodzi o pokarm to ja wyszlam z założenia ze napewno będzie i przez pierwsza dobe przystawialam co chwile ale ani razu nie sprawdzilam czy jest;) Mąż mi się złościl przez telefon jak mogę nie wiedzieć;) ale jak już wkoncu sprawdzilam to okazało się ze bez problemów wszystko leci:) synek tylko trochę leniwy bo jak się dossie to za chwile spać z cyckiem idzie ;)

oooooo fajnie :D ja termin z om mm 24.03 , ale liczę, że nie przenoszę !
boję się porodu, już mi to w głowie zaczyna spustoszenie siać :p

Właśnie ja mam kompletny brak obaw, ze urodzę przed terminem. Nie wiem czemu:) czyli nie zostanę sama:)

reklama
Do góry