reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
No niby szybciej wtedy się urodzi jak się chodzi.. ale latwo mowic jak się nie ma skurczy i nic nie boli... [emoji13] gorzej jak złapie i przykuje do lozka to już mądrości przechodzą. [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kleinekatia a piłki nie masz?ja mam zakupiona specjalnie.

Wit D dla dzidzia mam,dla sb dokupie to co teraz biore a kwasu foliowego nie lykam od 2trym

f2w3d5qppdk8cfc5.png

Mam pilke ale wygodniej mi lezec tz siedziec oparta plecami o sciane lozka. Moze jak skurcze beda czestrze bedzie mi lepiej na pilce... ?

Ostatnie skurcze mam co godzine w sumie sie ciesze bo troche pospalam :) przydalo sie skoro w nocy nic nie spalam.

Justyna pewnie rodzi... trzymam kciukaski!:)

A na co ta witamina D400 dla bobasa i dla mnie z DHA?

Vitamina D z tego co patrzę do w kropelkach dla dziecka.. ja poczekam do porodu to mi powiedzą w szpitalu co dawać.

A to dha to ten kwas ja mialam jedna tabletkę kwasu foliowego z vitaminami i jedna dha więc chyba ważne żeby brać to. Ale w sumie przestałam później. (A to nie prawda że kwas foliowy tylko na początku ciąży. Ja brałam kwas foliowy nawet jak nie byłam w ciazy i nawet nie planowalam byc. Bo on ogólnie wpływa wg mnie na lepsze samopoczucie, może placebo brałam ale wydawało mi się że lepiej się wysypiam hmm.. wiec można cały czas)

Tu jest fajnie opisane o tym: Link do: Co to jest DHA i jak wpływa na ciążę? - Polki.pl

Pisze żeby brać pod koniec ciąży i jak się karmi właśnie [emoji108] chyba zacznę szamac.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak kwas foliowy jest dobry dla kazdego moi rodzice tez biora i lepiej sie czuja... ja mam caly czas brac kwas foliowy i zelazo - ginekolog tak zalecil (zelazo na czas karmienia bo mialam anemie). Jak masz dobre wyniki krwi to zelaza chyba nie musisz...

Do góry