reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Teraz juz napewno wiem co to skurcze... od 1:20 mam je co 20 minut i prysznic ich nie oslabil. Tz po prysznicu poki co byl jeden ale juz czekam na kolejny... rzeczywiscie oddychanie do brzucha w chwili skurczu pomaga zmniejsza bol o jakies 30-40%. A to dopiero poczatek?! Uuuuu ...no coz moze to dzis ten dzien... :errr:
Aaaa !! Powodzenia [emoji108][emoji173]

Jak sytuacja się rozwinęła u Justyny? [emoji87][emoji6]

reklama
Dzieki ;) no wlasnie jestem ciekawa co u Justyny..
Mi sie tak spac chcialo miedzy 2-4h ze bylam az zalamana ze mi sie nie chce rodzic i juz! A potem skurcze zrobily sie bardziej bolesne i poszlam pod prysznic i mniej spac mi sie chce. Teraz skurcze sie pomieszaly. Czasem co 20 min czasem co 15 a czasem co 5. Ale grzecznie czekam na te cala godzine ze skurczami co 10 min by dzwonic do poloznej co chcialabym by byla przy porodzie...

Probowalam spac ale ja zasypiam z 20 minut wiec jak akurat przysne budzi mnie skurcz. Przed chwila probowalam jeszcze raz na boku bo niby tak lepszy przeplyw krwi to jeszcze mocniej czulam skurcz wiec usiadlam.
W sumie mam 2 rodzaje skurczy, lekkie i mocne. Czesciej sa te mocne. A jak jest przerwa to zastanawiam sie czy napewno rodze bo w przerwach jest luzik a potem przychodzi skurcz i juz tych watpliwosci nie mam czy aby rodze ;)

Ojej jakie wiadomości z rana:D czekam w takim razie na dalszy rozwój:) zycze Wam w miarę szybkich i mało bolesnych porodów.

reklama
Do góry