reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Teraz juz napewno wiem co to skurcze... od 1:20 mam je co 20 minut i prysznic ich nie oslabil. Tz po prysznicu poki co byl jeden ale juz czekam na kolejny... rzeczywiscie oddychanie do brzucha w chwili skurczu pomaga zmniejsza bol o jakies 30-40%. A to dopiero poczatek?! Uuuuu ...no coz moze to dzis ten dzien... :errr:
Aaaa !! Powodzenia [emoji108][emoji173]

Jak sytuacja się rozwinęła u Justyny? [emoji87][emoji6]

reklama
Dzieki ;) no wlasnie jestem ciekawa co u Justyny..
Mi sie tak spac chcialo miedzy 2-4h ze bylam az zalamana ze mi sie nie chce rodzic i juz! A potem skurcze zrobily sie bardziej bolesne i poszlam pod prysznic i mniej spac mi sie chce. Teraz skurcze sie pomieszaly. Czasem co 20 min czasem co 15 a czasem co 5. Ale grzecznie czekam na te cala godzine ze skurczami co 10 min by dzwonic do poloznej co chcialabym by byla przy porodzie...

Probowalam spac ale ja zasypiam z 20 minut wiec jak akurat przysne budzi mnie skurcz. Przed chwila probowalam jeszcze raz na boku bo niby tak lepszy przeplyw krwi to jeszcze mocniej czulam skurcz wiec usiadlam.
W sumie mam 2 rodzaje skurczy, lekkie i mocne. Czesciej sa te mocne. A jak jest przerwa to zastanawiam sie czy napewno rodze bo w przerwach jest luzik a potem przychodzi skurcz i juz tych watpliwosci nie mam czy aby rodze ;)

Ojej jakie wiadomości z rana:D czekam w takim razie na dalszy rozwój:) zycze Wam w miarę szybkich i mało bolesnych porodów.

reklama
Do góry