reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Mój mały właśnie tak nogi prostuje ze muszę troszkę mu przypominać ze nie jestem z gumy...ale to bardzo fajne uczucie...ja z kolei mam problem z wypróżnieniem,ale domyślam sie ze to przez antybiotyk który brałam...i od kilku dni nawet mały mi na pęcherz tak nie uciska bo nie wstaje w nocy aż tak często jak tydzień temu. Teraz to tylko raz ok 1 i potem juz rano jak wstanę...ale tu dziś pochmurno...
Sprawdzałam właśnie wiadomości w pl z mojego regionu i koło mojej wsi złapano dziś 23 letniego pedofila....normalnie masakra, co to sie dzieje teraz na tym świecie, coś okropnego.

reklama
Ja tez mialam drzemke co wykorzystala malutka w brzuszku do harców :) ona chyba ma tam wiecej miejsca jak ja leze... bo jak jestem w pionie to pewnie wszystko uciska macice i ma ciasniej. Nawet nagralam 17 sekundowy filmik jak sie rusza pod skora ;)

Hej dziewczyny. Jestem tu nowa. To moja trzecia ciąża. Jakoś nie obawiam się samego porodu co "przeterminowania".Co prawda termin tuż tuż na 08.03. Pierwszą córkę urodziłam 2 tyg po terminie, 3 razy na oxy i nic aż sama akcja się zaczęła. Druga córka przyszła na świat w 32 tygodniu z podowu infekcji, skurcze się nasilały
i nie dali rady ich zatrzymać. Mam nadzieję że trzecia córeczka przyjdzie na świat w miarę planowo Narazie mamy probelm z wyborem imienia..jakoś nie potrafię się zdecydować. Mamy już Emilie i Aline. Teraz myślałam nad Olga, Nina lub Eliza. Może pomogłybyście w wyborze?

Hej dziewczyny. Jestem tu nowa. To moja trzecia ciąża. Jakoś nie obawiam się samego porodu co "przeterminowania".Co prawda termin tuż tuż na 08.03. Pierwszą córkę urodziłam 2 tyg po terminie, 3 razy na oxy i nic aż sama akcja się zaczęła. Druga córka przyszła na świat w 32 tygodniu z podowu infekcji, skurcze się nasilały
i nie dali rady ich zatrzymać. Mam nadzieję że trzecia córeczka przyjdzie na świat w miarę planowo Narazie mamy probelm z wyborem imienia..jakoś nie potrafię się zdecydować. Mamy już Emilie i Aline. Teraz myślałam nad Olga, Nina lub Eliza. Może pomogłybyście w wyborze?
Czesc nowa mamusiu :) my wybralismy imie Natalia a z tych co podajesz wybralabym moze Nine... :) trzymam kciukaski by porod byl w terminie :)

Dzięki wielkie Mój M się już poddał i pozostawił mi wybór.. Jakoś w ciąży jestem bardzo niezdecydowana Od początku miała być Olga a później trafiłam jeszcze na Nine.

A tak z innej beczki.. Też nie macie na nic siły? Nic mi się nie chce.. Na dodatek coraz częściej łapią mnie lekkie skurcze i te kłucie nieprzyjemne jakby wbijał mi ktoś nóż.. Jutro jadę na kontrolne ktg a w poniedziałek na wizytę. Mam nadzieję że coś się ruszyło bo ostatnio szyjka była twarda i zamknięta.

Taak ja jestem leniwa jak nigdy [emoji108]
u nas tu już się dzieje na grupie jakbyś nadrobila tak z 10 stron do tyłu - polecam [emoji1]

Ej dziewczyny patrzcie na to .. jak to jest możliwe ja się pytam? [emoji44][emoji44][emoji44]
1488029324-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Sa przypadki malego brzucha w ciazy ale to to juz raczej przesada i stan wskazujacy na jakas dolegliwosc. Podejrzewam ze dziecko bedzie malutkie - oslabiony doplyw z pepowiny? Nie wiem dlaczego dziewczyna chwali sie tak malym brzuchem. To nie jest ladne raczej niebezpieczne bym powiedziala. Ja bym sie zamartwiala...

Mi sie nic nie chce bo brzuch mi sie napina... jutro chyba pojde na spacer moze porod ruszymy... huhu... to takie uczucie ze i przerazona jestem i szczesliwa ;)

Witam nowa mamę:) ja bym Olgę wybrała z tego co Wam sie podoba.

Dziwna ta laska z tak małym brzuchem:/ rozumiem mieć mały brzuszek, chuda dziewczyna, małe dziecko, mało wód płodowych. Ale coś takiego? No nie wiem. Oby zdrowa dzidzia sie urodziła.

reklama
A ja dziś posprzątałam, chociaż nie powiem pod koniec odkurzania krzyż mi sie odezwał...a teraz odpoczywam, i tak mysle ze zrobię sobie drzemkę a potem sobie zjem obiad

Do góry