Ania020317
Fanka BB :)
Tak mi ta moja inteligenta położna powiedziała pare tygodni temu jak jej wspomniałam o mikrogruczolaku...dlatego mowię ze ja trafiłam na taka położna ze szkoda gadać...ona właśnie wspominała ze nie robią tyle cc bo to drogi zabieg a i nhs nie chce zbytnio finansować tego...Drogie ? Yyy.. boże ja nie wiem skąd ty takie głupoty bierzesz.. uwierz mi ze oni nie patrzą czy to drogie czy nie.. oni maja swoje procedury których się trzymaja i patrzą czy potrzebne czy nie. Nikt nie robi niczego pochopnie czy to tu czy w Polsce czy gdziekolwiek.
Nikt nie wyciąga kasy na stół że swojej kieszeni żeby Ci odwlekac coś co jest "drogie". Masz system ktory tak dziala i Lekarze też ponoszą ryzyko.. I są kontrolowani. Ani Polska ani UK to nie kraj 3ciego świata gdzie traktuje się kogos jak zwierzę i oo niech się męczy bo cc za droga. Albo od razu na stół z nia bo po co ma się drzec przy porodzie skoro przy cc nie będzie.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie w tum nie orientowałam bo od początku chciałam sn...dlatego sie dziwiłam inaczej w szpitalu położne mówią a ta z children centre wogole taka inteligenta ze szkoda gadać...