anik.
Mama Krzysia :)
Dzień dobry.
U mnie też nocka nie ciekawa. Średnio się wyspałam
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też nocka nie ciekawa. Średnio się wyspałam
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli poczytać moje wisy na innym forum to sie dowiesz więcej dlaczego ja mojej położnej nie lubię udzielam sie tez na forum mamy z UK wiec możesz zerknąć...ja póki co na położne z triage nie nazekam tylko ta jedna jest dosyć nie miła a tak to nie ma tak zle...nawet lepiej ze mężczyzny tu położonego nie znajdziesz bo wtedy to ja bym miała problem mianowicie maz muzułmanin to nie bardzo aby inny mężczyzna dotykał mnie poniżej brzucha...wczoraj np konsultant młody chłopak więcej niż 30 nie miał badał mi brzuch sprawdzał gdzie mały uciska itp ale maz nic nie powiedział nawet nie popatrzył pewnie gorzej by było gdyby badał bliżej podbrzusza...ale maz wypytał położna na temat skurczy porodowych i porodu itp bo powiedział ze jesteśmy tu sami moi rodzice w Polsce i rodzina jego w Pakistanie i zbytnio nie ma nam kto pomoc i wyjaśnić No to tłumaczyła mu a on słuchał z wielka uwaga itp wiec napewno tego momentu kiedy będzie juz czas napewno nie ominieTeż mojej nie lubię bo jak mi paluchy wbija w małego to skacze z bólu.. delikatności za nic.. ale w Polsce mam podobne doświadczenia z paniami ginekolog.
Wg mnie facet to facet delikatny i wie jak do kobiety podejść a nie baba[emoji16] tylko ciężko o położonego. [emoji1]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja piłki nie mam...ale ta pozycje akurat teraz drugi raz robię niby początek tych ćwiczeń zero wrażeń uczucia itp ale podobno bardzo pomaga znajoma mamy położna z długoletnim stażem powiedziała jej o tym kiedy mama zadzwoniła do niej z pytaniem na temat nerek w ciąży itp i właśnie ta położna mówi ze ta jedno z najskuteczniejszych pozycji...tym. Tym bardziej ze w triage wczoraj położna powiedziała ze jak jestem w ciąży z pierwszym dzieckiem to nie mam być zdziwiona ze długo będę chodzić bi tak szybko akcji porodowej mieć nie będę i ze ze względu na mój niski wzrost napewno dadzą mi zastrzyk co pomoże mi szybciej urodzić a maz mi wytłumaczył na czym to polega to podziękowałam po tym zastrzyku ma mnie bardziej bolec niż bez...dlatego każde ćwiczenia pomagające przy porodzie będę stosowaćO tak, o położnego dość ciężko
Ja chodzę do lekarza faceta i jestem bardzo zadowolona. Jest dość młody, przystojny, uprzejmy i bardzo delikatny. Przy czym sam fakt badania u niego jest tak czysto...medyczny - bez żadnych podtekstów, bez skrępowania naprawdę rewelacja. Szkoda tylko, że podniósł cenę wizyt... do końca ciąży zostaje stara, ale potem już 150 zł.
Ania nie znałam tej pozycji. Mnie najbardziej podczas porodu pomagało skakanie na piłce - rewelacja.
Moj właśnie mi mówił mi o tej piłce. Bo jego kolegi dziewczyna rodziła z tydzień temu i też mówiła że super.. I ona już w ciazy skakała [emoji1][emoji108] chyba kupię..O tak, o położnego dość ciężko
Ja chodzę do lekarza faceta i jestem bardzo zadowolona. Jest dość młody, przystojny, uprzejmy i bardzo delikatny. Przy czym sam fakt badania u niego jest tak czysto...medyczny - bez żadnych podtekstów, bez skrępowania naprawdę rewelacja. Szkoda tylko, że podniósł cenę wizyt... do końca ciąży zostaje stara, ale potem już 150 zł.
Ania nie znałam tej pozycji. Mnie najbardziej podczas porodu pomagało skakanie na piłce - rewelacja.