anik.
Mama Krzysia :)
Może mały naciska na szyjkę. Ale to tylko gdybanie. Jeśli się niepokoisz zadzwoń do położnej albo szpitala
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzwoniłam i jestem po ktg teraz badają mi mocz...ale położna co podpisała do ktg bardzo miła była i powiedziała ze może to wyglądać jak ból porodowy ale przeważnie jest to zaliczane do skurczów przepowiadających bo mały próbuje sie ułożyć główka w miednicy...bo juz zbliża sie ku końcowi itp...ale wytłumaczyła ze to jeszcze nie poród ze jak będzie tak daleko to będę czuła ból nie pod brzuchem ale cały brzuch będzie mnie bolec itp...ja wiedziałam żeby poczekać z telefonem itp ale oczywiście dalam sobie znowu w głowie namieszać...bo przecież jak zacznie sie poród to nie będziesz mieć głowy do niczego i zaczniesz rodzic w domu itp...juz więcej nie dam sie wejść na głowę...rozumiem ze jej wody nie odeszły itp i ze nawet nie wiedziała ze zaczela rodzic tylko na usg wyszło to nie znaczy ze ja tez tak będę mieć...bardziej mnie chyba przeraża ze maz nie zdąży dojechać albo ze nie będzie mógł być przy porodzie...chyba moja mama miała racja z ta nowenna do św gerhada...Może mały naciska na szyjkę. Ale to tylko gdybanie. Jeśli się niepokoisz zadzwoń do położnej albo szpitala
u mnie dzis tez masakra... jestem nieprzytomna, czuje sie jak zombieDziewczyny nie spalam dziś ani minuty.. [emoji20][emoji20][emoji20] dziwne to.. nigdy nie miałam problemu ze snem [emoji57]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom