babymamusia
Fanka BB :)
Ja też czasem tak siusiam [emoji6] może rzeczywiście bierz ten paracetamol i odpoczywaj. Bedzie dobrze. Ja powiem szczerze że teraz to tylko to nogi w górę i tyle co to herbatki sobie robię jedzonko iii jak raz na dzień się na jakiś spacer czy na zakupy wybiorę to dla mnie już jest wielki ruch i wyzwanie [emoji23] i nawet chodzeniem tego nie nazwę tylko turlaniem hah nie masz co się przejmować tak to jest "skonstruowane" że dzieciaczkom jest ciasno pod koniec ciąży i uciskaja na wszystko w koło to i boli.. [emoji6] na pewno mu źle nie jest.A mi chyba znowu wróciły problemy z nerkami...miałam jakoś przeszło 10 lat spokój i akurat pod koniec ciąży sie zaczyna wczoraj mocz dosyć ciemny ale tylko raz zwaliłam na picie karotki dzień wcześniej No to potem więcej płynów piłam i było ok a dziś jak sie obudziłam jak za drugim czy trzecim razem poszłam to znowu dosyć ciemny i coś nerki zaczęły mnie bolec No to nawet dłużej nie czekałam tylko paracetamol umówienie wizyty do lekarza rodzinnego wolny termin w wtorek z czego tu sie rodzinnego o żadne skierowanie na badanie nie doprosisz to zamierzam jutro sie położnych na szkole rodzeni wypytać i w czwartek mam wizytę u mojej położnej a potem 20 mam konsultanta a wzięłam tylko paracetamol i do łóżka bo tu jak do lekarza czy położnej dzwonisz to najpierw każe ci paracetamol brać i jak nie pomoże to wtedy przychodzić No ale wzięłam położyłam sie i tak mnie sen złapał ze z 4 h spałam...jeszcze ni brakuje tylko powrotu problemu z nerkami...mały ruchliwy bardzo wierci sie przesuwa nic dziwnego juz nie ma powoli miejsca jak pokazywała w pn na usg to był tak ściśnięty ze aż dziś ze ma jak sie ruszać...mam przeczucie ze maluszek poczeka nie więcej niż tydzień bądź dwa...trochę sie obawiam ze jak będę w sklepie to mi wody odejdą itp...zawsze sie zastanawiałam po czyn poznać ze to juz jak No nie masz aż takich bólów czy jak nie odejdzie ci czop...
A podobno latwiej sobie wmowic ze juz sie rodzi niz przegapić porod. (Któraś z was tak napisała czy gdzieś wyczytałam?[emoji111])