reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja mam w morfologii 6 pozycji podwyższonych i 3 za nisko :/ ale w sumie miałam takie kwiatki cały czas i lekarz twierdził, że jest ok. No ale w tym moczu takich cudów nigdy nie było...naczytałam się o zatruciu ciążowym i teraz się boję, żeby to nie było to :( dziś na szczęście idę na wizytę.

reklama
Paulyna a to nie za wczesnie na gbs? Doktor tak zlecil? Jak tak to ok ale jak zglebialam temat to miedzy 35-37 tc... ale w sumie jak skonczylac 34 bo widze na suwaczku to jestes w 35 tc :)

Heviran w tabletkach na pewno nie mozna.tez zawsze mam i jak zaczynam czuc ze cos wychodzi to lykalam i nie wychodzilo:)

Ja jestem ciekawa czy moje dziecie ma juz minimum2kg ale mam nadzieje ze tak..moze sie dowiem 21.02chyba ze tylko gbs pobierze.

Opryszczka jest bardzo niebezpieczna dla noworodka.nie potrzebny jest pocalunek aby sie zarazil.to jest dla nich nawet smiertelne. I wlasnie zowirax mam zamiar zabrac do szpitala bo czesto jak mega przemecze organizm to mi wychodzi wiec moze sie tam zdarzyc.jeszcze plastry sobie kupie

U mnie gbs bedzie pobierany 34+5

Jola jak wizyta

f2w3d5qppdk8cfc5.png

A ja oczywiście nie będę miała żadnego badania Gbs. [emoji57][emoji57] już sama nie wiem co o tym systemie myslec jak tak was słucham.[emoji57][emoji57] Mogę mieć tylko nadzieję że ja tych bakterii nie mam i nic się nie stanie. Bezradny.. [emoji17][emoji17][emoji17]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja oczywiście nie będę miała żadnego badania Gbs. [emoji57][emoji57] już sama nie wiem co o tym systemie myslec jak tak was słucham.[emoji57][emoji57] Mogę mieć tylko nadzieję że ja tych bakterii nie mam i nic się nie stanie. Bezradny.. [emoji17][emoji17][emoji17]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez nie, juz sie przyzwyczailam ;) nie czuje sie dzieki temu szczegolnie "ciazowo". U mnie ani jednego badania ginekologicznego! Dobrze ze znam swoj termin :D
Taka sobie ciaza. Ogolnie to: biegam skakam latam plywam, dzwigam, sprzatam i sie nad tym nie zastanawiam. Urodze gdzies w drodze

Tutaj to w ogole nikt sie nad ciezarna nie rozczula. Jak syn byl w szpitalu to pracowaly pielegniarki z brzuchami na nocnych dyzurach po 12 godzin. Zadowolone i usmiechniete.

Ostatnia edycja:
Do góry