Ania020317
Fanka BB :)
Ja mam rozstępy w dole brzucha po lewej i prawej stronie a to dlatego ze tez mały lubi dosyć nisko siedzieć i sie napina strasznie, juz chyba nawet wiem co męczyło mojego, jak sie okazało jego szef przyjął nowego pracownika Anglika z doświadczeniem menadżera co juz trochę w pizzeri przepracował i mój sie obawia ze tamten chce sie go pozbyć z roboty a ze przyczepić sie nie ma do czego to chyba szef chce żeby mój sam zrezygnował bo jak tamten będzie mu dawać mniej godzin to i mniej kasy mój dostanie...ale ja mu mowię nie martw sie na zapas bo jedynie to odchorujesz itp i ze jak wcześniej dawaliśmy radę to i teraz damy... mój może ma za dużo na głowie stad później stres i nerwy robią swoje...ale ja mu powiedziałam to nie ze nie chce nic w sprawach łóżkowych tylko nie chce aby potem coś było nie tak abym ja sie zle czuła itp i mowię mu ze wiem ze ma tez potrzeby może nawet większe niż ja ale ja łatwo łapie infekcje itp a sam poród to mnie trochę przeraża...itp...ale powiedział ze będzie przy mnie przy porodzie i ze nawet moje wrzaski i rzucanie mięsem go nie odstraszy...