reklama
aga6
Fanka BB :)
zadzwon moze do gin prowadzacego.. zebys byla spokojniejszaWiesz co... swedza mnie rece i szyja, ale obstawialam uczulenie na pyl z remontu, bo nasilalo sie jak schodzilam na dol sprzatac... A tera to juz nie wiem. Wizyte mam we wtorek, czyli praktycznie wnet.
Mam nadzieje, ze jednak nic zlego sie nie bedzie dzialo....
anik.
Mama Krzysia :)
Norma jest 38 a ja mam 45,20 czyli nie jakoś bardzo, ale już coś się dzieje.
Chyba zadzwonię, choć mówił ostatnio, że szybciutko się widzimy to sobie dokładnie omówimy.
A ze swędzeniem... jestem dzisiaj u mamy, bez kurzu i pyłu - swędzenie jest nieznaczne, delikatnie co jakiś czas... a w domu idzie się wściec
Chyba zadzwonię, choć mówił ostatnio, że szybciutko się widzimy to sobie dokładnie omówimy.
A ze swędzeniem... jestem dzisiaj u mamy, bez kurzu i pyłu - swędzenie jest nieznaczne, delikatnie co jakiś czas... a w domu idzie się wściec
Kleinekatia
Dostalam wiadomosc z laboratorium bym jeszcze raz przyszla do pobrania bo żelazo wyszlo tak wysokie ze chca powtorzyc... heh... cieszylam sie ze hemoglobina ladnie urosla ale chyba gin przegial z tymi 2 tabletkami zelaza na dobe
Ja sie smaruje elancylem od 3 miesiaca. Fajnie sie wchlania. Rozstepow odpukac nie widze. W ciazy poki co przytylam 10,5kg. Brzuszek rosl pomału, piersi tez po malu. Moze to dobre dla skory... w obwodzie brzuszka mam teraz 101cm a piersi 91cm.
Za to widze celulit jak napinam udo i wg mnie tylek mi sie splaszczyl.
Odebralam wynik GBS i jest ok fajnie ze nie bede musiala dostawac antybiotyku
Ja sie smaruje elancylem od 3 miesiaca. Fajnie sie wchlania. Rozstepow odpukac nie widze. W ciazy poki co przytylam 10,5kg. Brzuszek rosl pomału, piersi tez po malu. Moze to dobre dla skory... w obwodzie brzuszka mam teraz 101cm a piersi 91cm.
Justyna5789
Z tylkiem podobno to normalne. W szkole rodzenia nam mówili ,ze po porodzie odrazu może być szczególnie to widac ale później wszystko wraca do normyDostalam wiadomosc z laboratorium bym jeszcze raz przyszla do pobrania bo żelazo wyszlo tak wysokie ze chca powtorzyc... heh... cieszylam sie ze hemoglobina ladnie urosla ale chyba gin przegial z tymi 2 tabletkami zelaza na dobe
aga6
ja biore 2 tardyferony + 2x chela ferr med.. i minimalnie mi podskoczylo ale nie spadło..Dostalam wiadomosc z laboratorium bym jeszcze raz przyszla do pobrania bo żelazo wyszlo tak wysokie ze chca powtorzyc... heh... cieszylam sie ze hemoglobina ladnie urosla ale chyba gin przegial z tymi 2 tabletkami zelaza na dobe
Kleinekatia
To mi hemoglobina urosla z 9 na 13 w ciagu 2 miesiecy od kiedy biore 2x dziennie tardyferon..Aga6 moze Twoj organizm nie przyswaja dobrze tych tabletek i powinniscie pomyslec o zmianie?ja biore 2 tardyferony + 2x chela ferr med.. i minimalnie mi podskoczylo ale nie spadło..
reklama
aga6
odstawilam na chwile i mega spadlo wiec cos tam przyswajaTo mi hemoglobina urosla z 9 na 13 w ciagu 2 miesiecy od kiedy biore 2x dziennie tardyferon..Aga6 moze Twoj organizm nie przyswaja dobrze tych tabletek i powinniscie pomyslec o zmianie?