reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

No rozstepy moga podob o nawet po porodzie wyjsc...
Anik a to nie powinnas odrazh skonteolowac jak zly wynik?do wtorku jednak troche jest i moga sie pogarszac

f2w3d5qppdk8cfc5.png

reklama
Wiesz co... swedza mnie rece i szyja, ale obstawialam uczulenie na pyl z remontu, bo nasilalo sie jak schodzilam na dol sprzatac... A tera to juz nie wiem. Wizyte mam we wtorek, czyli praktycznie wnet.
Mam nadzieje, ze jednak nic zlego sie nie bedzie dzialo....
zadzwon moze do gin prowadzacego.. zebys byla spokojniejsza

Norma jest 38 a ja mam 45,20 czyli nie jakoś bardzo, ale już coś się dzieje.
Chyba zadzwonię, choć mówił ostatnio, że szybciutko się widzimy to sobie dokładnie omówimy.
A ze swędzeniem... jestem dzisiaj u mamy, bez kurzu i pyłu - swędzenie jest nieznaczne, delikatnie co jakiś czas... a w domu idzie się wściec

Dostalam wiadomosc z laboratorium bym jeszcze raz przyszla do pobrania bo żelazo wyszlo tak wysokie ze chca powtorzyc... heh... cieszylam sie ze hemoglobina ladnie urosla ale chyba gin przegial z tymi 2 tabletkami zelaza na dobe ;)

Ja sie smaruje elancylem od 3 miesiaca. Fajnie sie wchlania. Rozstepow odpukac nie widze. W ciazy poki co przytylam 10,5kg. Brzuszek rosl pomału, piersi tez po malu. Moze to dobre dla skory... w obwodzie brzuszka mam teraz 101cm a piersi 91cm.
Za to widze celulit jak napinam udo i wg mnie tylek mi sie splaszczyl.

Odebralam wynik GBS i jest ok fajnie ze nie bede musiala dostawac antybiotyku :)

Dostalam wiadomosc z laboratorium bym jeszcze raz przyszla do pobrania bo żelazo wyszlo tak wysokie ze chca powtorzyc... heh... cieszylam sie ze hemoglobina ladnie urosla ale chyba gin przegial z tymi 2 tabletkami zelaza na dobe ;)

Ja sie smaruje elancylem od 3 miesiaca. Fajnie sie wchlania. Rozstepow odpukac nie widze. W ciazy poki co przytylam 10,5kg. Brzuszek rosl pomału, piersi tez po malu. Moze to dobre dla skory... w obwodzie brzuszka mam teraz 101cm a piersi 91cm.

Odebralam wynik GBS i jest ok fajnie ze nie bede musiala dostawac antybiotyku :)
Z tylkiem podobno to normalne. W szkole rodzenia nam mówili ,ze po porodzie odrazu może być szczególnie to widac ale później wszystko wraca do normy;)

ja biore 2 tardyferony + 2x chela ferr med.. i minimalnie mi podskoczylo ale nie spadło..

ja biore 2 tardyferony + 2x chela ferr med.. i minimalnie mi podskoczylo ale nie spadło..
To mi hemoglobina urosla z 9 na 13 w ciagu 2 miesiecy od kiedy biore 2x dziennie tardyferon..Aga6 moze Twoj organizm nie przyswaja dobrze tych tabletek i powinniscie pomyslec o zmianie?

reklama
Do góry