reklama
Justyna5789
Fanka BB :)
Mojemu mężowi nie da się przetłumaczyć:\ co prawda jedziemy w sobotę wracamy w niedziele także musiałabym mieć mega pecha żeby akurat zacząć rodzic w te 24 h, ale jednak.Mnie kłuje w kroczu jak tylko chwilę pochodzę albo coś robię, takie uczucie wbijania szpilek. 150 km to w sumie daleka podróż, może jeszcze się zastanów
U mnie ze snem przeplatanka ostatnie 4 noce ide spać ok 23 budzą się przed 8 i marudze mojemu ze ja i Natan jesteśmy głodni wiec jak chce z nami jeść to musi wstawać: D ale zdarzają się pobudki o 5 i koniec spania.
A jeśli chodzi o podnoszenie się to tylko leżąc na lewym boku, podnosze się na lewej ręce, nie ma szans leżąc na wznak albo na prawym.
No i na wznak mogę max 5 minut polezec bo jak zdarzyło mi się usnac to śni mi się ze się duszę i budze się z bólem w klatce piersiowej, a ostatnio podobno tak sapalam ze M obudzilam i mnie budził czy się nie duszę.
agnieszkaala
Hej
Justyna ja mam 4 marca 80 urodziny mojego dziadka 320 km ode mnie i zastanawiam się czy jechać. Co do dolegliwości to u mnie sporo tego. Bezsenność, bó kręgosłupa, twardnienie brzuch a, kłucie w pochwie i krwiak na wadach atomowych, a i zgaga. Welcome III trymestr
Paulyna śliczny kącik dla Małej.
Jolka faceci nie myślą tymi kategoriami co my. Oni mają takie podejście " Jak by się coś stało to by zadzwonili do Ciebie więc o co tyle szumu."
Justyna ja mam 4 marca 80 urodziny mojego dziadka 320 km ode mnie i zastanawiam się czy jechać. Co do dolegliwości to u mnie sporo tego. Bezsenność, bó kręgosłupa, twardnienie brzuch a, kłucie w pochwie i krwiak na wadach atomowych, a i zgaga. Welcome III trymestr
Paulyna śliczny kącik dla Małej.
Jolka faceci nie myślą tymi kategoriami co my. Oni mają takie podejście " Jak by się coś stało to by zadzwonili do Ciebie więc o co tyle szumu."
anik.
Mama Krzysia :)
U mnie skurcze rzadko, bóle to samo. Wszystko pozamykane szczelnie. Póki co nawet do rodziców jeżdżę (100 km) bo się dobrze czuje
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Hej
Ja mam twardy brzuch, jak mam problemy jelitowe Skurczy przepowiadających nie miałam ani razu, nie wiem, jak to pachnie Krocze boli rano, po całej nocy, za chwilę rozchodzę i jest super. Nie mogę narzekać. Jak dużo chodzę to mam stałe uczucie na pęcherz, główka naciska, jak idę do wc to 3 krople
Ja mam twardy brzuch, jak mam problemy jelitowe Skurczy przepowiadających nie miałam ani razu, nie wiem, jak to pachnie Krocze boli rano, po całej nocy, za chwilę rozchodzę i jest super. Nie mogę narzekać. Jak dużo chodzę to mam stałe uczucie na pęcherz, główka naciska, jak idę do wc to 3 krople
Justyna5789
Dziewczyny jestem prawie pewna, że jestem uczulona na grupę PPD. Głównie występuje w farbach do włosów ale również w znieczuleniach miejscowych (benzokaina i prokaina). Powiedziałam o tym położnej, ona zanotowała to dla lekarza, ale nie kojarzyła PPD w ogóle i zastanawiam się czy powinnam gdzieś zrobić jakieś testy czy to w szpitalu zrobią przed znieczuleniem ewentualnym?
Jolka112
Mi twardniał w 20 tygodniu i to baaardzoo. Wtedy byłam w szpitalu, przez 3 dni mnie tak naładowali kroplówkami z magnezem, że do tej pory mi brzuch nie stwardniał ani razu
Justyna, a kiedy masz wizytę u lekarza? Może z nim to przedyskutuj.
reklama
Justyna5789
We wtorek zapytam mojej ginekolog, chociaż nie wiem czy już nie pytałam. Jeśli o takie rzeczy chodzi to jest dość dziwna, bo już jak o wzrok pytałam mówiąc jej że mam wadę to skomentowała, że to nie problem, dopiero położna kazała mi iść do okulisty w celu zbadania siatkówki.Mi twardniał w 20 tygodniu i to baaardzoo. Wtedy byłam w szpitalu, przez 3 dni mnie tak naładowali kroplówkami z magnezem, że do tej pory mi brzuch nie stwardniał ani razu
Młody zmienił ułożenie klops. Już podejrzewałam to od wczoraj, ale teraz ma czkawkę i czuję główkę u góry, a nogami w pęcherz kopie. Mam nadzieję że się obróci...
Ostatnia edycja: