reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Mnie kłuje w kroczu jak tylko chwilę pochodzę albo coś robię, takie uczucie wbijania szpilek. 150 km to w sumie daleka podróż, może jeszcze się zastanów

reklama
Mnie kłuje w kroczu jak tylko chwilę pochodzę albo coś robię, takie uczucie wbijania szpilek. 150 km to w sumie daleka podróż, może jeszcze się zastanów
Mojemu mężowi nie da się przetłumaczyć:\ co prawda jedziemy w sobotę wracamy w niedziele także musiałabym mieć mega pecha żeby akurat zacząć rodzic w te 24 h, ale jednak.
U mnie ze snem przeplatanka ostatnie 4 noce ide spać ok 23 budzą się przed 8 i marudze mojemu ze ja i Natan jesteśmy głodni wiec jak chce z nami jeść to musi wstawać: D ale zdarzają się pobudki o 5 i koniec spania.
A jeśli chodzi o podnoszenie się to tylko leżąc na lewym boku, podnosze się na lewej ręce, nie ma szans leżąc na wznak albo na prawym.
No i na wznak mogę max 5 minut polezec bo jak zdarzyło mi się usnac to śni mi się ze się duszę i budze się z bólem w klatce piersiowej, a ostatnio podobno tak sapalam ze M obudzilam i mnie budził czy się nie duszę.

Hej
Justyna ja mam 4 marca 80 urodziny mojego dziadka 320 km ode mnie i zastanawiam się czy jechać. Co do dolegliwości to u mnie sporo tego. Bezsenność, bó kręgosłupa, twardnienie brzuch a, kłucie w pochwie i krwiak na wadach atomowych, a i zgaga. Welcome III trymestr

Paulyna śliczny kącik dla Małej.

Jolka faceci nie myślą tymi kategoriami co my. Oni mają takie podejście " Jak by się coś stało to by zadzwonili do Ciebie więc o co tyle szumu."

Ja mam twardy brzuchol coraz czesciej ale nic nie boli tylko twardy mega jest

f2w3d5qppdk8cfc5.png

Hej :)

Ja mam twardy brzuch, jak mam problemy jelitowe :p Skurczy przepowiadających nie miałam ani razu, nie wiem, jak to pachnie ;) Krocze boli rano, po całej nocy, za chwilę rozchodzę i jest super. Nie mogę narzekać. Jak dużo chodzę to mam stałe uczucie na pęcherz, główka naciska, jak idę do wc to 3 krople :p

Dziewczyny jestem prawie pewna, że jestem uczulona na grupę PPD. Głównie występuje w farbach do włosów ale również w znieczuleniach miejscowych (benzokaina i prokaina). Powiedziałam o tym położnej, ona zanotowała to dla lekarza, ale nie kojarzyła PPD w ogóle i zastanawiam się czy powinnam gdzieś zrobić jakieś testy czy to w szpitalu zrobią przed znieczuleniem ewentualnym?

Mi twardniał w 20 tygodniu i to baaardzoo. Wtedy byłam w szpitalu, przez 3 dni mnie tak naładowali kroplówkami z magnezem, że do tej pory mi brzuch nie stwardniał ani razu :p :D

Justyna, a kiedy masz wizytę u lekarza? Może z nim to przedyskutuj.

reklama
Mi twardniał w 20 tygodniu i to baaardzoo. Wtedy byłam w szpitalu, przez 3 dni mnie tak naładowali kroplówkami z magnezem, że do tej pory mi brzuch nie stwardniał ani razu :p :D

Justyna, a kiedy masz wizytę u lekarza? Może z nim to przedyskutuj.
We wtorek zapytam mojej ginekolog, chociaż nie wiem czy już nie pytałam. Jeśli o takie rzeczy chodzi to jest dość dziwna, bo już jak o wzrok pytałam mówiąc jej że mam wadę to skomentowała, że to nie problem, dopiero położna kazała mi iść do okulisty w celu zbadania siatkówki.

Młody zmienił ułożenie klops. Już podejrzewałam to od wczoraj, ale teraz ma czkawkę i czuję główkę u góry, a nogami w pęcherz kopie. Mam nadzieję że się obróci...

Ostatnia edycja:
Do góry