reklama
aga6
Fanka BB :)
Paulyna wrzucalas gdzies link do grafik.i nie moge go zlokalozowac.. moglabys jeszcze raz?no nam szkole rodzenia mówiła 3-4, że po porodzie organizm bardzo się poci itp.
na pewno przyjemniej w świeżej leżeć hehe
ewciiik
https://3.bp.blogspot.com/-9mv-BRkg...armowe+grafiki+do+pokoju+dzieci%C4%99cego.jpg
Ja Ci wrzucę bo tez męczyłam o to
Ja Ci wrzucę bo tez męczyłam o to
już mnie ktoś wyręczyłPaulyna wrzucalas gdzies link do grafik.i nie moge go zlokalozowac.. moglabys jeszcze raz?
Ania020317
Ale jestem padnięta dziś masakra, ale teraz w końcu mogę sie położyć i spać...a jutro ciąg dalszy
Ania020317
No to pospalam...nie było szans miałam wrażenie ze zaraz brzuch mi pęknie a jak nie to to znowu mały na przeponie siedział... normalnie masakra...ta końcówka jest najgorsza...
Ja wczoraj slabo spalam przez bol plecow a dzisiaj mialam koszmar obudzilam sie z placzem i przez 2h zasnac nie moglam. Tez jestem padnieta ogolnie bardzo slabo spie ale to wlasnie chyba uroki konca ciazy... Chociaz w pierwszej to pod koniec po 10-12h spalam
mama_NS
U mnie narazie sen okniech tak zostanie bo w nocy na karmienie trzeba bd wstawac.
Ja dzisiaj wbijam w krk na zakupykomoda nastepna dla dzidzia bd no i dzisiaj zobacze ile do szlitala zabieram bo mam zamiar w jedna szuflade wszystko wrzucic
Ja dzisiaj wbijam w krk na zakupykomoda nastepna dla dzidzia bd no i dzisiaj zobacze ile do szlitala zabieram bo mam zamiar w jedna szuflade wszystko wrzucic
aga6
lepiej nie chwal się, że ze snem ok, bo ja ostatnio wam napisałam, że dobrze mi się śpi a teraz od dwóch dni.. masakraU mnie narazie sen okniech tak zostanie bo w nocy na karmienie trzeba bd wstawac.
reklama