reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Rodze na Zaspie, pierwszego tez tam urodzilam bylo ok. Teraz jest niby po remoncie to moze lepiej wyglada :p W sumie mam najblizej tam, pokoj odwiedzin jest i ma 3stopien referencyjnosci i z tych wzgledow wybralam zaspe.

reklama
No to pospalam...nie było szans miałam wrażenie ze zaraz brzuch mi pęknie a jak nie to to znowu mały na przeponie siedział... normalnie masakra...ta końcówka jest najgorsza...

Ja wczoraj slabo spalam przez bol plecow a dzisiaj mialam koszmar obudzilam sie z placzem i przez 2h zasnac nie moglam. Tez jestem padnieta :( ogolnie bardzo slabo spie ale to wlasnie chyba uroki konca ciazy... Chociaz w pierwszej to pod koniec po 10-12h spalam

U mnie narazie sen ok:)niech tak zostanie bo w nocy na karmienie trzeba bd wstawac.

Ja dzisiaj wbijam w krk na zakupy:)komoda nastepna dla dzidzia bd:) no i dzisiaj zobacze ile do szlitala zabieram bo mam zamiar w jedna szuflade wszystko wrzucic

f2w3d5qppdk8cfc5.png

U mnie narazie sen ok:)niech tak zostanie bo w nocy na karmienie trzeba bd wstawac.

Ja dzisiaj wbijam w krk na zakupy:)komoda nastepna dla dzidzia bd:) no i dzisiaj zobacze ile do szlitala zabieram bo mam zamiar w jedna szuflade wszystko wrzucic

f2w3d5qppdk8cfc5.png
lepiej nie chwal się, że ze snem ok, bo ja ostatnio wam napisałam, że dobrze mi się śpi a teraz od dwóch dni.. masakra :D

reklama
Do góry