reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Kurczę ja dla siebie muszę koszule ogarnąć i papcie. Mam jedna ale w szpitalu na rozpisce napisane żeby 3 mieć. To muszę kupić.

reklama
Tez mam juz japonki odlozone[emoji1]kupilam je z lakierwm malym do paznokcji za cale 1,99w biedro na wyprzedaży [emoji4]
Jutro "pakuje torbe" to zobaczymy co z tego wyjdzie. Brakuje mi chyba 1koszuli do porodu ktora mozna spisac na straty jak cos[emoji4]

f2w3d5qppdk8cfc5.png

Ja jeszcze musze przewijak komode, wanienke ze stelarzem, fotelik, posciel, wlasnie przypomnialyscie mi jakas koszule na straty. Chociaz przy pierwszym porodzie mialam biala koszule w blekitne kropki i jej w ogole nie wybrudzilam o_O Dzis sie strasznie nie wyspalam pol nocy mnie plecy bolalyi co chwila z boku na bok sie przewracalam normalnie pol przytomna chodze. Jutro mam ostatni dzien pracy na szczescie bo juz kondycja wyraznie mi spadla.

Ja też mam te japonki za 2 zł z Biedry :D wygodniej, mniej zarazków się przyczepi niż do materiałowych papci, a potem pójdą do kosza na śmieci ;)

Mama_90 gdzie rodzisz ?

Mi brakuje na pewno laktatora,lozka i materaca ale juz zamowione,bazy do fotelika,komody po która jutro jade, przewijaka i tej koszuli jednej...chyba tyle..sa rzeczy ktore chce ale nie kupuje ich raczej teraz.moze ktos cos bedzie chciał kupić no i imie nad lozeczko jak i kocyki do wozka moge dopiero zamowic po porodzie:)

f2w3d5qppdk8cfc5.png

reklama
Do góry