reklama
aga6
Fanka BB :)
jakbym moją suczke widziała ;PMoze i to jest rozwiązanie z tymi japonkami. U mnie i tak kapcie nie przetrwają przy moim psie. On je po prostu uwielbia
tylko sie odwróce i mi kapcie gryzie xD
a do szpitala tez biorę japonki.. i zamiast szlafroka długi, cienki sweter
mama_NS
Tez mam juz japonki odlozone[emoji1]kupilam je z lakierwm malym do paznokcji za cale 1,99w biedro na wyprzedaży [emoji4]
Jutro "pakuje torbe" to zobaczymy co z tego wyjdzie. Brakuje mi chyba 1koszuli do porodu ktora mozna spisac na straty jak cos[emoji4]
Jutro "pakuje torbe" to zobaczymy co z tego wyjdzie. Brakuje mi chyba 1koszuli do porodu ktora mozna spisac na straty jak cos[emoji4]
Ja jeszcze musze przewijak komode, wanienke ze stelarzem, fotelik, posciel, wlasnie przypomnialyscie mi jakas koszule na straty. Chociaz przy pierwszym porodzie mialam biala koszule w blekitne kropki i jej w ogole nie wybrudzilam Dzis sie strasznie nie wyspalam pol nocy mnie plecy bolalyi co chwila z boku na bok sie przewracalam normalnie pol przytomna chodze. Jutro mam ostatni dzien pracy na szczescie bo juz kondycja wyraznie mi spadla.
mama_NS
Mi brakuje na pewno laktatora,lozka i materaca ale juz zamowione,bazy do fotelika,komody po która jutro jade, przewijaka i tej koszuli jednej...chyba tyle..sa rzeczy ktore chce ale nie kupuje ich raczej teraz.moze ktos cos bedzie chciał kupić no i imie nad lozeczko jak i kocyki do wozka moge dopiero zamowic po porodzie
reklama
Justyna5789
U mnie już wszystko spakowane, kupione i czekamy z niecierpliwością na Młodego