reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Kurczę ja dla siebie muszę koszule ogarnąć i papcie. Mam jedna ale w szpitalu na rozpisce napisane żeby 3 mieć. To muszę kupić.

reklama
Tez mam juz japonki odlozone[emoji1]kupilam je z lakierwm malym do paznokcji za cale 1,99w biedro na wyprzedaży [emoji4]
Jutro "pakuje torbe" to zobaczymy co z tego wyjdzie. Brakuje mi chyba 1koszuli do porodu ktora mozna spisac na straty jak cos[emoji4]

f2w3d5qppdk8cfc5.png

Ja jeszcze musze przewijak komode, wanienke ze stelarzem, fotelik, posciel, wlasnie przypomnialyscie mi jakas koszule na straty. Chociaz przy pierwszym porodzie mialam biala koszule w blekitne kropki i jej w ogole nie wybrudzilam o_O Dzis sie strasznie nie wyspalam pol nocy mnie plecy bolalyi co chwila z boku na bok sie przewracalam normalnie pol przytomna chodze. Jutro mam ostatni dzien pracy na szczescie bo juz kondycja wyraznie mi spadla.

Ja też mam te japonki za 2 zł z Biedry :D wygodniej, mniej zarazków się przyczepi niż do materiałowych papci, a potem pójdą do kosza na śmieci ;)

Mama_90 gdzie rodzisz ?

Mi brakuje na pewno laktatora,lozka i materaca ale juz zamowione,bazy do fotelika,komody po która jutro jade, przewijaka i tej koszuli jednej...chyba tyle..sa rzeczy ktore chce ale nie kupuje ich raczej teraz.moze ktos cos bedzie chciał kupić no i imie nad lozeczko jak i kocyki do wozka moge dopiero zamowic po porodzie:)

f2w3d5qppdk8cfc5.png

reklama
Do góry