reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja sie jeszcze nad otulaczem zastanawiam bo nie wiem czy bedzie chciała spac w rożku, a to zawsze jakaś alternatywa.

Ja mam śpiworek i rożek kocyk do łóżeczka sie szyje taki sam jak ochraniacz.
Dla córki dostałam pościel normalna ale jak zobaczyłam jaka wielka jest pościel doblozeczka przy takiej kruszynie to odpuściłam ;) spała w rozku teraz tez pewnie tak młody bedzie spał chociaz mam tez jeden śpiworek z odzysku
Dziewczyny robicie juz pranie ? U mnie z 4 pralek pewnie pójdzie do tego pranie córeczki nasze plus meza który gra w piłkę i codziennie potreningowe tez prac musze. Zastanawiam sie jak rozłożyć siły zeby zdążyć a sie nie narobić przed ostatnia prosta nawet mi przeszło przez myśl se moze by juz zacząć ale czy to nie za wcześnie ??

Dla córki dostałam pościel normalna ale jak zobaczyłam jaka wielka jest pościel doblozeczka przy takiej kruszynie to odpuściłam ;) spała w rozku teraz tez pewnie tak młody bedzie spał chociaz mam tez jeden śpiworek z odzysku
Dziewczyny robicie juz pranie ? U mnie z 4 pralek pewnie pójdzie do tego pranie córeczki nasze plus meza który gra w piłkę i codziennie potreningowe tez prac musze. Zastanawiam sie jak rozłożyć siły zeby zdążyć a sie nie narobić przed ostatnia prosta nawet mi przeszło przez myśl se moze by juz zacząć ale czy to nie za wcześnie ??
ja wiekszosc mam wyprana do rozmiaru 62 a przeprasowane tylko to co do szpitala.. strasznie sie mecze przy tym prasowaniu :/

Ja tez już mam poprane, poprasowane i spakowane do walizki. Mama mnie zmotywowala mówiąc ze będzie mi coraz ciężej. Jeszcze jedno pranie przedemna bo kupilam body, teściowa kupiła spiochy i czekam na rożek i kocyk :)

reklama
Do góry