reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

U mnie w 1 ciąży tez były rozbieżności rozmiarów ale młody urodził się zdrowy. Myślę, że u Ciebie tez tak będzie. Dużo wypoczywaj!

Prawda. Ze względu na układ nerwowy lepiej 7 miesiąc niż 8.

Powodzenia!

Po antybiotyku moje jelita chyba dwa tygodnie do siebie dochodziły :(

Dzień dobry.
Młody wyprawiony do przedszkola ja jeszcze leżę. Mąż zaraz jedzie i wróci dopiero wieczorem. Dzisiaj dzień sprzątania i prania zatem bo nikt po domu platac się nie będzie do 15 ;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
dziekuje ;)

Jolka, Kat współczuję problemów z ciążą. Mam nadzieję, że wszystko skończy się szczęśliwie i doczekacie do terminu.

Aga pewnie, że lepiej dmuchać na zimne i umówić się na cc. Będziemy obie wspominać swoje cc. Daj znać na kiedy wyznacza Ci termin.

Apricort super że już lepiej z Tobą. Oby problemy jelitowe nie wróciły.

Paulyna hemoroidy paskudna rzecz. Miałam w drugiej ciąży.

Aniak ja jedno dziecko wywiozlam do babci 320 km od domu a drugie zaraz jedzie do teściowej wiec tez chata wolna, ale nie mam takich ambitnych planów jak Ty. Ja chyba pozostanę przy książce i ugotowaniu obiadu;-)

W Tesco do dziś jest promocja na pampers Premium Care 1 za 88sztuk 39,99 zł. A bepanthen za 19,99 zł 30g. Proszek i płyn lovi ale ceny nie pamiętam.

Ja wczoraj zamówiłam na smyk.com kilka ubranek dla Małej. Bluze, legginsy i czapeczki ale większe na 62. Bo moje dzieci małe się rodzą więc będzie miała na lato.
dzis bede wiedziec, postaram sie pamietac zeby dac znac bo roztrzepaniec ze mnie ostatnio :p

reklama
Witam wszystkie mamusie :) ja juz sernik mam w piekarniku, robilam pierwszy raz wiec okaże się co wyjdzie;) pieczarki na obiad się smaza i za chwile biorę się za sprzątanie , jakiś przypływ mocy mam ostatnio ;)

Cześć dziewczynki :) Ja śpię co dziennie do 9 minimum, nie da rady u mnie wcześniej wstać :D Chociaz wczoraj intensywny dzień był też ;)

Zdjęcie łóżeczka, zdjęcie testowe na szybko zmierzyłam ochraniacz (będę musiała przeszyć sznureczki itp.) , komoda została złożona nieco później i szuflada, ale wszystko już stoi. W weekend będziemy przestawiać ;)
5c839589.jpg

Ja za słodkim przed ciąża nie przepadałam a ciasto mogło dla mnie nie istnieć, a teraz wygląda to tak że ze sklepu wrocilam z wuzetka i w piekarniku sernik który chodził za mną od miesiąca, masakra ,;)
Paulyna super lozeczko, tez mi się takie podobały ale jak kuzyn zaproponował ze nam swoje odda to odpuscilam, bo kasa się teraz przyda ;)(

Dzien dobry :)
Ja tez biore tardyferon... kiedys juz go bralam i ładnie sie przyjmowal bo inna tabletka sie wcale nie przyjmowala - jak poziom hemoglobiny po tardyferonie nie wzrasta to wypada zmienic tabletki. No a naturalne źrodla żelaza jak najbardziej sie wchlona dobrze.

Pierwszy raz poczulam z rana dokladnie gdzie co ma moja corcia. Jak jest ulozona :) glowka w dol ale to jest zmienne wg mnie ona nadal w ciagu dnia wszystkie pozycje przyjmuje :) wyczulam plecki, taka kulka to stopka a na dole przy glowce lapki :) jak postukalam do niej to albo lapkami albo nózkami pomachala :D

reklama
ja dzis ciazowe sniadanie :d sledz i jajko z majonezem i wafel z dzemem :d
Ja właśnie połówkę kanapki z subwaya zjadłam. M sobie kupił i naszykowal na drogę. I dzwoni, że zapomniał. Zeszlam na dol- faktycznie leży na komodzie. No to miałam pycha śniadanko bo warzyw napakowane (tylko ogórka kiszonego mi brakowało) a wędliny szło wybaczyć. No i nie musiałam szykować [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry