reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

U mnie w 1 ciąży tez były rozbieżności rozmiarów ale młody urodził się zdrowy. Myślę, że u Ciebie tez tak będzie. Dużo wypoczywaj!

Prawda. Ze względu na układ nerwowy lepiej 7 miesiąc niż 8.

Powodzenia!

Po antybiotyku moje jelita chyba dwa tygodnie do siebie dochodziły :(

Dzień dobry.
Młody wyprawiony do przedszkola ja jeszcze leżę. Mąż zaraz jedzie i wróci dopiero wieczorem. Dzisiaj dzień sprzątania i prania zatem bo nikt po domu platac się nie będzie do 15 ;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
dziekuje ;)

Jolka, Kat współczuję problemów z ciążą. Mam nadzieję, że wszystko skończy się szczęśliwie i doczekacie do terminu.

Aga pewnie, że lepiej dmuchać na zimne i umówić się na cc. Będziemy obie wspominać swoje cc. Daj znać na kiedy wyznacza Ci termin.

Apricort super że już lepiej z Tobą. Oby problemy jelitowe nie wróciły.

Paulyna hemoroidy paskudna rzecz. Miałam w drugiej ciąży.

Aniak ja jedno dziecko wywiozlam do babci 320 km od domu a drugie zaraz jedzie do teściowej wiec tez chata wolna, ale nie mam takich ambitnych planów jak Ty. Ja chyba pozostanę przy książce i ugotowaniu obiadu;-)

W Tesco do dziś jest promocja na pampers Premium Care 1 za 88sztuk 39,99 zł. A bepanthen za 19,99 zł 30g. Proszek i płyn lovi ale ceny nie pamiętam.

Ja wczoraj zamówiłam na smyk.com kilka ubranek dla Małej. Bluze, legginsy i czapeczki ale większe na 62. Bo moje dzieci małe się rodzą więc będzie miała na lato.
dzis bede wiedziec, postaram sie pamietac zeby dac znac bo roztrzepaniec ze mnie ostatnio :p

reklama
Witam wszystkie mamusie :) ja juz sernik mam w piekarniku, robilam pierwszy raz wiec okaże się co wyjdzie;) pieczarki na obiad się smaza i za chwile biorę się za sprzątanie , jakiś przypływ mocy mam ostatnio ;)

Cześć dziewczynki :) Ja śpię co dziennie do 9 minimum, nie da rady u mnie wcześniej wstać :D Chociaz wczoraj intensywny dzień był też ;)

Zdjęcie łóżeczka, zdjęcie testowe na szybko zmierzyłam ochraniacz (będę musiała przeszyć sznureczki itp.) , komoda została złożona nieco później i szuflada, ale wszystko już stoi. W weekend będziemy przestawiać ;)
5c839589.jpg

Ja za słodkim przed ciąża nie przepadałam a ciasto mogło dla mnie nie istnieć, a teraz wygląda to tak że ze sklepu wrocilam z wuzetka i w piekarniku sernik który chodził za mną od miesiąca, masakra ,;)
Paulyna super lozeczko, tez mi się takie podobały ale jak kuzyn zaproponował ze nam swoje odda to odpuscilam, bo kasa się teraz przyda ;)(

Dzien dobry :)
Ja tez biore tardyferon... kiedys juz go bralam i ładnie sie przyjmowal bo inna tabletka sie wcale nie przyjmowala - jak poziom hemoglobiny po tardyferonie nie wzrasta to wypada zmienic tabletki. No a naturalne źrodla żelaza jak najbardziej sie wchlona dobrze.

Pierwszy raz poczulam z rana dokladnie gdzie co ma moja corcia. Jak jest ulozona :) glowka w dol ale to jest zmienne wg mnie ona nadal w ciagu dnia wszystkie pozycje przyjmuje :) wyczulam plecki, taka kulka to stopka a na dole przy glowce lapki :) jak postukalam do niej to albo lapkami albo nózkami pomachala :D

reklama
ja dzis ciazowe sniadanie :d sledz i jajko z majonezem i wafel z dzemem :d
Ja właśnie połówkę kanapki z subwaya zjadłam. M sobie kupił i naszykowal na drogę. I dzwoni, że zapomniał. Zeszlam na dol- faktycznie leży na komodzie. No to miałam pycha śniadanko bo warzyw napakowane (tylko ogórka kiszonego mi brakowało) a wędliny szło wybaczyć. No i nie musiałam szykować [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry