aga6
Fanka BB :)
dziekujeU mnie w 1 ciąży tez były rozbieżności rozmiarów ale młody urodził się zdrowy. Myślę, że u Ciebie tez tak będzie. Dużo wypoczywaj!
Prawda. Ze względu na układ nerwowy lepiej 7 miesiąc niż 8.
Powodzenia!
Po antybiotyku moje jelita chyba dwa tygodnie do siebie dochodziły
Dzień dobry.
Młody wyprawiony do przedszkola ja jeszcze leżę. Mąż zaraz jedzie i wróci dopiero wieczorem. Dzisiaj dzień sprzątania i prania zatem bo nikt po domu platac się nie będzie do 15
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
dzis bede wiedziec, postaram sie pamietac zeby dac znac bo roztrzepaniec ze mnie ostatnioJolka, Kat współczuję problemów z ciążą. Mam nadzieję, że wszystko skończy się szczęśliwie i doczekacie do terminu.
Aga pewnie, że lepiej dmuchać na zimne i umówić się na cc. Będziemy obie wspominać swoje cc. Daj znać na kiedy wyznacza Ci termin.
Apricort super że już lepiej z Tobą. Oby problemy jelitowe nie wróciły.
Paulyna hemoroidy paskudna rzecz. Miałam w drugiej ciąży.
Aniak ja jedno dziecko wywiozlam do babci 320 km od domu a drugie zaraz jedzie do teściowej wiec tez chata wolna, ale nie mam takich ambitnych planów jak Ty. Ja chyba pozostanę przy książce i ugotowaniu obiadu;-)
W Tesco do dziś jest promocja na pampers Premium Care 1 za 88sztuk 39,99 zł. A bepanthen za 19,99 zł 30g. Proszek i płyn lovi ale ceny nie pamiętam.
Ja wczoraj zamówiłam na smyk.com kilka ubranek dla Małej. Bluze, legginsy i czapeczki ale większe na 62. Bo moje dzieci małe się rodzą więc będzie miała na lato.