reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Apricort super że już lepiej z Tobą. Oby problemy jelitowe nie wróciły.
Dzięki, oby tak było.
Wmawiam sobie, że to właśnie po antybiotyku. U mnie problemy jelitowe to kwestia dość złożona, ponieważ mam przewlekłą chorobę jelita. Początek ciąży uruchomił zaostrzenie objawów i jak stwierdził gastrolog, który się mną opiekuje, istnieje dość duże prawdopodobieństwo, że końcówka ciąży oraz okres porodowo - połogowy mogą znów spowodować podobne "atrakcje" jelitowe...
Na razie cieszę się spokojem oraz mam nieśmiałą nadzieję, że był to tylko epizod i mój przypadek nie potwierdzi statystyk ;)

reklama
Śliczne łóżeczko:) i fajnie sie mięta z biela prezentuje.

Justyna ja miałam to samo. A teraz słodkie jem jak szalona, a przed ciąża to ja tam słone wolałam, a po słodkim mi było zle. Ciekawe czy to wróci do normy czy nam tak zostanie.

Anik to miła niespodzianka ;)

Apricot oby jednak wciąż było dobrze, moze Ciebie ominą te atrakcje:)

Cześć dziewczynki :) Ja śpię co dziennie do 9 minimum, nie da rady u mnie wcześniej wstać :D Chociaz wczoraj intensywny dzień był też ;)

Zdjęcie łóżeczka, zdjęcie testowe na szybko zmierzyłam ochraniacz (będę musiała przeszyć sznureczki itp.) , komoda została złożona nieco później i szuflada, ale wszystko już stoi. W weekend będziemy przestawiać ;)
5c839589.jpg

Piękny kącik [emoji7][emoji7][emoji7] gdzie upolowałas takie delikatne w kolorach prześcieradło i ochraniacz?

Ewciiik: smaki wrócą nam... na szczęście ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dziękuję :) no my po nikim nic nie odziedziczyliśmy niestety... bratanek ma 5 miesięcy i po wcześniejszych bratankach dostali sporo rzeczy, a dla naszej gwiazdy trzeba było kupić :p
A meble musiały się zmieścić w przestrzeni sypialni, która i tak ograniczona...

Piękny kącik [emoji7][emoji7][emoji7] gdzie upolowałas takie delikatne w kolorach prześcieradło i ochraniacz?
effii.pl drogo mają, ale były akurat rabaty 30% i skorzystałam, ale sznurki muszę przeszyć, bo to bardziej na klasyczne łóżeczka ze szczebelkami ;)

ja słodkie lubiłam i lubię, ale podejrzenie tej cukrzycy ciążowej i teraz ograniczone bardzo :(

Dziewczyny jakie macie zdanie - co lepsze dla maluszka do spania w pierwszych tygodniach, zawijać w rożek czy w śpiworek?

reklama
Aga tam gdzie ja rodzę to mąż jest za szyba niedaleko. Ale to zależy od szpitala wiec popytaj.
Jola ja mam póki co rożek.

Do góry