reklama
katherinne
Fanka BB :)
Dziewczyny, któraś z Was kiedyś pisała o wózku Roan Bass. Widziałyście go na żywo? Nie ma u mnie nigdzie w okolicy w żadnym sklepie a bez pomacania boję się zdecydować :/
wszystkozajete
Moderatorka
Dziewczyny, któraś z Was kiedyś pisała o wózku Roan Bass. Widziałyście go na żywo? Nie ma u mnie nigdzie w okolicy w żadnym sklepie a bez pomacania boję się zdecydować :/
Ja i mamaNS chyba też. Dla mnie jest spoko, szukałam terenówki. Fajnie amortyzowany, lekko się prowadzi, przedłużana buda, spacerówka rozkłada się prawie idealnie na płasko. Mieści mi się do bagażnika (citroen cactus). Swoje waży więc jeśli masz w perspektywie wnoszenie go do mieszkania to chyba będzie ciężko. Może warto zapytać w okolicznych sklepach czy nie planują dostawy albo dla kogoś nie zamawiają żeby przetestować? Ewentualnie wyprawa do większego miasta na testy? Bo opis to jedno, a osobiste odczucia drugie.
katherinne
Jestem z Warszawy, byłam w wielu sklepach i w każdym patrzyli na mnie jak na kosmitkę jak pytałam. Ja też szukam terenówki i dość dobrze wiem, czego potrzebuję, wózek może być ciężki i masywny, byle dobrze amortyzowany. Myślałam, że będę brała jedo fyn, z synem używałam gondoli, ale obejrzałam sobie spacerówkę i bardzo mnie rozczarowała. Sprawia wrażenie bardzo kiepsko zrobionej, jakby papierowej. Dla mnie spacerówka jest bardzo ważna, w mojej okolicy nie sprawdzą się żadne lżejsze i mniejsze, muszę mieć "czołg". Z synem miałam bebetto nico i byłam zadowolona, wygodnie się prowadził, dziecku też wygodnie, buda wielka, no ale jakość marna i po.dwóch latach użytkowania nie mam ochoty już z nim dalej współpracować, za wiele rzeczy się popsuło. Dlatego szukam dobrego zestawu gondola+spacerówka w rozsądnej cenie.
wszystkozajete
Moderatorka
katherinne niemożliwe, że w Wawie go nie ma do obejrzenia, to popularny wózek. Poszukaj dobrze. Wygooglaj wszystkie dzieciowe sklepy i napisz do nich maila z pytaniem czy mają na stanie. Na 100% znajdziesz.
ewciiik
Hej witam sie z rana
Ja dzisiaj wizytuje, ale okulistę
Widze ze na tapecie wózki Noo cieżko wybór, strasznie dużo modeli do ogarniecia. Ale dacie radę. Tyle co ode mnie to rownież polecam obejrzeć na żywo, bo każdemu podoba sie co innego.
Widze ze na tapecie wózki Noo cieżko wybór, strasznie dużo modeli do ogarniecia. Ale dacie radę. Tyle co ode mnie to rownież polecam obejrzeć na żywo, bo każdemu podoba sie co innego.
Dzień dobry
U mnie od wczoraj straszny ból w pachwinach i dole brzucha... wszystko napięte, gorzej się chodzi ech ech... oby to chwilowe było.
W czwartek zaczynamy szkołę rodzenia tą przełożoną z grudnia. Mam nadzieję, że będziemy zadowoleni
Piję kawkę i staram się zrelaksować, czekam na kopniaki młodej, bo jakaś cisza...
U mnie od wczoraj straszny ból w pachwinach i dole brzucha... wszystko napięte, gorzej się chodzi ech ech... oby to chwilowe było.
W czwartek zaczynamy szkołę rodzenia tą przełożoną z grudnia. Mam nadzieję, że będziemy zadowoleni
Piję kawkę i staram się zrelaksować, czekam na kopniaki młodej, bo jakaś cisza...
a ja się dalej nie zapisała do okulisty... chyba weekend to zrobię..Hej witam sie z rana
reklama
apricot
Zaangażowana w BB
Dzień dobry, dziewczyny!
Meldujemy się po kolejnej kontroli. Z młodym wszystko dobrze - jak to powiedział gin "wypasiony chłopak" Wymiarami nadal nieco większy niż to wynika z tc, waga szacowana na ok. 1.6kg. Ułożenie główkowe podłużne. Nie chciał buźki pokazać, tylko cały czas chował się za pępowiną. I co chyba najważniejsze na teraz, to nie przejawia zainteresowania światem poza brzuchem, a szyjka w porządku. Poza tym przyplątała nam się infekcja, więc na 10dni mamy zapisany antybiotyk.
Meldujemy się po kolejnej kontroli. Z młodym wszystko dobrze - jak to powiedział gin "wypasiony chłopak" Wymiarami nadal nieco większy niż to wynika z tc, waga szacowana na ok. 1.6kg. Ułożenie główkowe podłużne. Nie chciał buźki pokazać, tylko cały czas chował się za pępowiną. I co chyba najważniejsze na teraz, to nie przejawia zainteresowania światem poza brzuchem, a szyjka w porządku. Poza tym przyplątała nam się infekcja, więc na 10dni mamy zapisany antybiotyk.