reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja mam kolejna wizyte 9.01 najpierw usg pozniej lekarz I zobaczymy co powie...mam nadzieje ze maluszek po czeka do marca I ze Nie bedzie zadnych niespodzianek...ostatnimi czasy jestem bardziej nerwowa, problemy z spaniem sie nasilaja...

reklama
Ja dzisiaj wybywam na usg i mam nadzieję, że tym razem nie odwróci się do nas dupką;) Nadal bolą mnie okolice żeber po lewą piersią, powoli wymiękam. Odkryłam że jak pod piersiami przewiąże się apaszką to nie boli :p I ta cholerna infekcja, leczę się czosnkiem, bo internista stwierdził, że nie kwalifikuję się na antybiotyk. Kryzysowy moment.

Na stronie roana mozna zobaczc chyba gdzie sa wozki.ja tak patrzyłam i sie sprawdzilo u mnie.

My dzisiaj zaczynamy szkole rodzenia:) w ogole dzisiaj od 7:20w domu mnie nie bylo i latalam prawie do 13.zalatwiajac rozne duperele i wpadlam na mieszkanie ktore od wczoraj wynajmujemy zobaczyc czy sie nagrzalo...no i sie nie nagrzalo bo zle wlaczylismy piecyk[emoji23][emoji23][emoji23] no ale wlaczylam juz dobrze i w momecie dorace grzejniki. Jutro przenosimy meble i większość rzeczy w pudlach i jutro juz bedziemy tam spac bo lozko odrazu wynosza,ale na 100%tu zostana rzeczy wiec jakos do 10.01trzeba bedzie je wynosic.
Jeszcze dzisiaj jakiegos biednego piesa znalazlam bo trzesla sie bida na zimnie i do strazy miejskiej trzeba bylo go przetransportowac.

f2w3d5qppdk8cfc5.png

To ja dzis od 14 biegałam aż do 19 i tak padnięta jestem do tego kupiliśmy szafę i szafkę nocna i stwierdziliśmy ze narazie nie stać nas aby sie wyprowadzić, zobaczymy jak w przyszłym miesiącu sytuacja będzie wyglądać 11 mi przywożą łóżeczko a wózek jakoś ok 24 wiec troszkę czasu mamy, mam tylko nadzieje ze mój synuś poczeka do marca i ze nie będzie sie pchać wcześniej

Ehhh..no to 4pietro to dramat najwiekszy dla nich bd. Trochę maja do pokonania.na szczescie wnosza na parter juz i pozniej na wlasne nowe bd tez z parteru wynosic to.

f2w3d5qppdk8cfc5.png

reklama
Do góry