reklama
Spokojnie dziewczyny tak naprawdę co ma byc to bedzie mi wkładka tez wyleciała po porodzie jak szlam do kibla i salowa tez mi z tekstem czy nogami nie trzymałam odpowiedziałam spokojnie ze trzymałam ale widocznie za słabo i mi sie przesunęła. I tyle.
Tak naprawdę to przy najbardziej sprzyjających wiatrach bedziemy tam dwa dni wiec tyle idzie przeżyć a potem całe życie z naszymi maluchami wiadomo ze strach jest pierworódka boi sie nieznajomego ja tez sie bałam bo nie wiedziałam co mnie czeka teraz sie obawiam ze moze byc gorzej niż z córka ale co tam najważniejsze zeby miec zdrowe dziecko po drugiej str brzucha a co tam sie bedzie działo przez te 2-3 dni szybko pójdzie w zapomnienie chociaz życzę sobie i nam wszytakim zeby poszło sprawnie
Tak naprawdę to przy najbardziej sprzyjających wiatrach bedziemy tam dwa dni wiec tyle idzie przeżyć a potem całe życie z naszymi maluchami wiadomo ze strach jest pierworódka boi sie nieznajomego ja tez sie bałam bo nie wiedziałam co mnie czeka teraz sie obawiam ze moze byc gorzej niż z córka ale co tam najważniejsze zeby miec zdrowe dziecko po drugiej str brzucha a co tam sie bedzie działo przez te 2-3 dni szybko pójdzie w zapomnienie chociaz życzę sobie i nam wszytakim zeby poszło sprawnie
Kleinekatia
Fanka BB :)
Co to jest wizyta przedporodowa?Roznie to bywa ja będę sie w styczniu umawiać na wizytę przedporodowa. Zobaczymy moze wtedy mniejszy stresik bedzie.
Ania020317
Witam sie z wami w tym nowym roku, oby wszystko szło tak jak sie to zaplanowaliśmy...i aby nasze bobasy były zdrowe...
mama_NS
Oj ja tez sie stresuje bo kurde na 100%bedzie bolec i bedzie ciezko no ale co zrobi...musi dziecko wyjsc i tyle.zopomne!zzo nie chce bo sie boje ale zobaczyny jak dlugo bede taka dzielna...zastanawiam sie tylko czg przy przyjeciu powiedzieć ze chce czy nie bo robia badania do tego jakies. Jak powiem ze nie chce to juz nie bd wyboru[emoji12]
Jak tam mija 1.1.17?
My cały dzien w lozku
Wczoraj mielismy chodzone i jutro tez wiec lezymy
Wczoraj zakupilismy wozek,lodowke a jutro podpisujemy umowe wynajmu no bo do 10.1musze oddac klucze bo tak u notariusza ustalone. Jak podpiszemy i zaplacimy odstepne i ta kaucje zabezpieczajaca to chce P pomeczyc zebysmy pojechali po pralke i zawiezli ja tam juz i wymyli podlogi,okna,kibelek i prysznic. Takie pierwsze mycie przed wniesieniem czekogolwiek. Jeszcze trzeba sie ugadac z kolega bo ma duzym autem podjechac zeby góra na 2razy sie zabrac. Musimy sie umowic na konkretny dzien.ja bym chciala czwartek bo week odpada bo P ma zajecia no a w pt nikt nie bd nosil...
I we wtorek zaczynamy szkole rodzenia
W ogole od sie zrobilo ciemno to wala fajerwerkami dalej hehe
Jak tam mija 1.1.17?
My cały dzien w lozku
Wczoraj mielismy chodzone i jutro tez wiec lezymy
Wczoraj zakupilismy wozek,lodowke a jutro podpisujemy umowe wynajmu no bo do 10.1musze oddac klucze bo tak u notariusza ustalone. Jak podpiszemy i zaplacimy odstepne i ta kaucje zabezpieczajaca to chce P pomeczyc zebysmy pojechali po pralke i zawiezli ja tam juz i wymyli podlogi,okna,kibelek i prysznic. Takie pierwsze mycie przed wniesieniem czekogolwiek. Jeszcze trzeba sie ugadac z kolega bo ma duzym autem podjechac zeby góra na 2razy sie zabrac. Musimy sie umowic na konkretny dzien.ja bym chciala czwartek bo week odpada bo P ma zajecia no a w pt nikt nie bd nosil...
I we wtorek zaczynamy szkole rodzenia
W ogole od sie zrobilo ciemno to wala fajerwerkami dalej hehe
reklama