reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Z jednej strony zazdroszczę dziewczyny:( Ja miałam latać od stycznia za skompletowaniem całej wyprawki a się rozchorowałam i znowu muszę poczekać:(

Wczoraj byłam za to na usg z dzidzią wszystko dobrze i już 1,5 kg chłopak waży :D

Dziewczyny 3 dni temu wyprałam pierwsze rzeczy dla maluszka, wiszą cały czas na suszarce i nie wiem czy mogę je prasować czy trzeba wyprać jeszcze raz biorąc pod uwagę że mnie wirus dopadł?

Ostatnia edycja:
Z jednej strony zazdroszczę dziewczyny:( Ja miałam latać od stycznia za skompletowaniem całej wyprawki a się rozchorowałam i znowu muszę poczekać:(

Wczoraj byłam za to na usg z dzidzią wszystko dobrze i już 1,5 kg chłopak waży :D

Dziewczyny 3 dni temu wyprałam pierwsze rzeczy dla maluszka, wiszą cały czas na suszarce i nie wiem czy mogę je prasować czy trzeba wyprać jeszcze raz biorąc pod uwagę że mnie wirus dopadł?

Wyprasuj na największej temperaturze (jeżeli materiał na to pozwala) i powinno wystarczyć :)

Ja jutro zaczynam 32 tydz a nie dawni od położnej wróciłam znowu wyszła krew w moczu kazała dużo pic wody i sok z żurawiny zmierzyła brzuch osłuchała małego i stwierdziła ze mały sie obraca powiedziała ze widać ze będzie duży chłopak a co do cc to lekarz zdecyduje jak są przesłanki medyczne to będę mieć i jakby sie okazało ze bobasek jest duży to tez...zobaczymy co w poniedziałek na usg wyjdzie i co lekarz powie...

Mi nie mierza brzucha... tylko po usg podaja wage plodu... ostatnio mala miala 1,5kg i dr powiedzial ze waga idealna ani duza ani mala i ze bobas nie bedzie duzy (oby sie nie mylił :dry:).
Tez jestem chora ale bez goraczki tyle ze juz tez mam dosyc zatkanego nosa i kaszlu. Na gardlo mam zezwolenie gina na Tantum verde a dzis na zatkany nos zezwolil mi na Nasivin soft. Mialam nie brac ale chwilami ciezko mi oddychac a najbardziej w nocy...

Mi nie mierza brzucha... tylko po usg podaja wage plodu... ostatnio mala miala 1,5kg i dr powiedzial ze waga idealna ani duza ani mala i ze bobas nie bedzie duzy (oby sie nie mylił :dry:).
Tez jestem chora ale bez goraczki tyle ze juz tez mam dosyc zatkanego nosa i kaszlu. Na gardlo mam zezwolenie gina na Tantum verde a dzis na zatkany nos zezwolil mi na Nasivin soft. Mialam nie brac ale chwilami ciezko mi oddychac a najbardziej w nocy...
Też mam tantum verde i isla ma kaszel dodatkowo syrop *spam*. Tragedia z tym nosem i juz brzuch mnie od odmuchania i kaszlu boli :( jeszcze sol fizjologiczna do nosa która jak wkrapiam to nie wiem gdzie wsiąka bo nic nie pomaga: (

reklama
Cześć :)

Mi coraz gorzej się funkcjonuje... siedzę do późna, wstaję 9-10, dzień mi leci mega szybko, ciężko leżeć, chodzić, ciągną mnie coraz bardziej pachwiny i krocze, brzuch nabrzmiały... boję się szkoły rodzenia jutro, czy dam radę te ćwiczenia robić. Zobaczymy, mąż będzie pomagał ile się da, ponad swoje siły też nie będę robić nic...

Nasza wizyta 13 stycznia, więc jeszcze 1,5 tygodnia. Nasza mała pewnie nabrała od ostatniej wizyty na masie, pewnie dlatego tak mi ciężko :(

Do góry