reklama
czarrownica
Fanka BB :)
Szaleństwo, my raczej sylwester w domu, miał być z sąsiadami ale oni mają małe dzieciaczki I ja nie chce roznosic zarazkow więc odpada gdzieś isc...
aga6
no u nas 4 dorosle osoby + dwoje dzieci ale nasi panowie lubią zjesc choc nie wygladaja wiec jedzenia zabraknac nie mozeSzaleństwo, my raczej sylwester w domu, miał być z sąsiadami ale oni mają małe dzieciaczki I ja nie chce roznosic zarazkow więc odpada gdzieś isc...
aga6
ja na takich szampanach dwa panieńskie i dwa wesela przeleciałam dobrze ze kilka dni wczesniej (przed panienskimi) dowiedzialam sie ze w ciazy jestem.. bo bym zaszalala i wyrzuty pozniej miala ;pSzalejecie z tymi szampanami
Może sobie też kupię ale moje dzieci nie piją gazowanego więc musiałabym sama wypić
A sylwester u mnie będzie przed tv na nowej kanapie.
My od wczoraj mieliśmy akcję z wywożeniem starej kanapy a dziś przywozili nową. Nerwowo było, jakimś cudem nie zabiłam M, mojego brata ani moich dzieci. A jeszcze nowa kanapa nie chciała wejść do pokoju! Ale się działo. No ale się udało
My od wczoraj mieliśmy akcję z wywożeniem starej kanapy a dziś przywozili nową. Nerwowo było, jakimś cudem nie zabiłam M, mojego brata ani moich dzieci. A jeszcze nowa kanapa nie chciała wejść do pokoju! Ale się działo. No ale się udało
czarrownica
Mój mały w brzuszku mówi że zjadłby tą galaretkę. [emoji39]ciastka niewygledne ale nadrabiają smakiem :d
słodkości na jutro
reklama
aga6
moja córa właśnie też.. nie wiem czy do jutra cos zostanieMój mały w brzuszku mówi że zjadłby tą galaretkę. [emoji39]