reklama
kama8-)
Zaangażowana w BB
Jesteśmy po zabiegu ale było bez znieczulenia ogólnego. Nawet nie było źle chyba założenie wenflon bardziej bolało. 700 ml spuścili. I cały czas mam kroplówki z magnezu i monitoruja dziecko na ktg co 3h. Teraz muszę ograniczać płyny do 1.5l dziennie
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
czarrownica
Fanka BB :)
To dobrze że wszystko wporzadku, wypoczywaj teraz [emoji5]
odpoczywajcie :* dobrze, że już po wszystkim, będzie tylko lepiej trzymam kciuki!Jesteśmy po zabiegu ale było bez znieczulenia ogólnego. Nawet nie było źle chyba założenie wenflon bardziej bolało. 700 ml spuścili. I cały czas mam kroplówki z magnezu i monitoruja dziecko na ktg co 3h. Teraz muszę ograniczać płyny do 1.5l dziennie
aga6
mi trele morele musi styknac xD w ogole nie mam ochoty na smak prawdziwego piwa czy wina wiec dam radeU mie w.domu wino i trzy szampany a zaraz jade po bavarie[emoji23] nie ma szans zebym to zmiescila w 1dzien[emoji23] bedzie na parapetowe hehe
czarrownica
A ja jeszcze nic niemam, mąż się śmieje że będzie mi robił jutro sok malinowy Z babelkami.
reklama
aga6
ja robie galaretki z owocami, ciastka czekoladowe, kurczaka upieke i salatke z rukoli, pomidora i mozzarelli xPA ja jeszcze nic niemam, mąż się śmieje że będzie mi robił jutro sok malinowy Z babelkami.
i dla znajomych od mamy z knajpy wezme pierozki bo ja glutenu nie jem
i kolezanka ma cos przyniesc. musi styknac xD