reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Paulyna całe szczęście nic wam się nie stało! Ja ostatnio na moście u nas wpadłam w poślizg, spadł śnieg a pod nim lód... Moje auto ma tył napęd. Tez się spocilam na szczęście jednak nic się nie stało, prędkość mała wiec luz...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paulyna to to stresik niezły.. dobrze, że nic się nie stało! a jeździsz z adapterem?

nie, nie posiadam adapteru, ale zapinam pasy, bez jakoś mi dziwnie :/

Paulyna całe szczęście nic wam się nie stało! Ja ostatnio na moście u nas wpadłam w poślizg, spadł śnieg a pod nim lód... Moje auto ma tył napęd. Tez się spocilam na szczęście jednak nic się nie stało, prędkość mała wiec luz...

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
no ten stresik najgorzej hehe, teraz już tylko wspomnienie... my też prędkość mała, ale zakręt, lód i poszło :/

Jeju dobrze ze nic sie Wam nie stało.
:*

Miłego dnia dziewczyny :) My dzisiaj może jakiś szoping i pewnie też spacerek się zaliczy, słoneczko ładnie świeci :)

Współczuję Wam tego oszczędzania się.. my dzisiaj zaliczyliśmy długi spacer nad jeziorem i po lesie... ale przed nim przeżyliśmy traumę jadąc w to miejsce... wpadliśmy w poślizg, kręciliśmy bączki po drodze, dobrze, że wszystkie samochody z na przeciwka zdążyły przejechać i w żaden nie uderzyliśmy... gdyby nie śnieg na poboczu wpadlibyśmy do rowu, a tak to wpadliśmy w tą górę śniegu... ale wcześniej odbiliśmy się o barierkę. Mega się wystraszyliśmy, ja się poryczałam, baliśmy się o malutką... ale wszystko dobrze się skończyło, zderzak się zerwał i porysował, rejestracja wygięta.

Potem przyjemniejsze rzeczy kupiliśmy ten leżaczek i ta zaliczka na mebelki. Z końcem roku wózek zamówimy, bo nasz kolor może już do 2017 nie być produkowany i materac do łóżeczka wtedy :)
Matko ! Dobrze że Wam się nic nie stało...:-* ja też przygodę miałam już autem i wiem jaki to stres i tez sie poryczalam ! Nic Cię nie boli ?nie uderzyłas się?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Paulyna współczuję :( dobrze, że nic Wam nie jest. Jako kierowca boje się jazdy zimą :/ nigdy nic nie wiadomo. A gdzie Wy mieszkacie, że taką zimę macie? W Tarnowie bez śniegu od tygodnia

Matko ! Dobrze że Wam się nic nie stało...:-* ja też przygodę miałam już autem i wiem jaki to stres i tez sie poryczalam ! Nic Cię nie boli ?nie uderzyłas się?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
nie całe szczęście nic nie boli, nie szarpnęło nami, nie było mocnego uderzenia,także z malutką wszystko dobrze, po prostu stres był ogromy i plus, że nic z na przeciwka nie jechało :)

Paulyna współczuję :( dobrze, że nic Wam nie jest. Jako kierowca boje się jazdy zimą :/ nigdy nic nie wiadomo. A gdzie Wy mieszkacie, że taką zimę macie? W Tarnowie bez śniegu od tygodnia
W Gdyni, ale jechaliśmy na spacer nad jezioro w lasku takie i te drogi mniej uczęszczane jednak :/ lód był...

reklama
Paulyna współczuję przeżyć

Witam się
Tu też się zapytam
U mnie przeziębienie w rozkwicie. Czy jak jutro na picie glukozy się wybieram to mogę pić dziś herbatę z miodem? Bo ja jak tak piję to tego miodu naprawdę dużo daję. A ponoć powinno się dzień/ dwa wcześniej nie szaleć ze słodkim.

Do góry