reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Ja idę jutro, już drugi raz w tej ciąży....Fajnie Wam, że już za sobą macie glukozy. Ja też nie słodzę, zobaczymy czy mi przejdzie to przez gardło. Na glukozę idę 19 grudnia, żeby mieć z głowy przed świętami
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
oj to wcześniej coś źle wyszło w moczu?
anik.
Mama Krzysia :)
Tak, wyszedł mi lekko podwyższony cukier na czczo i dostałam skierowanie do diabetologa.oj to wcześniej coś źle wyszło w moczu?
W środę znowu mam wizytę
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Jolka112
Fanka BB :)
Hej dziwczyny
Tez miałam dzisiaj usg, jestem szczęśliwa
Dziecko waży ponad 900 g tylko nie pamiętam ile dokładnie, a nie dostałam kartki z wymiarami.
Najważniejsze, że wszystko ok, dzidzia bardzo majdała nóżkami i jest na 100% dziewczynką <3.
Dzisiaj była ułożona główkowo. Serduszko bije jak dzwon, wszystkie narządy w porządku, w wymiarów w większości o 2 dni większa, a kość udowa wymiarowo o tydzień większa, ponoć ma bardzo długie nogi
Poszłam na piechotę, idzie mi się już mega ciężko, więzadła bolą jak cholera bo utrzymują już spory ciężar, ja mam zadyszkę jak stara babka, a przecież zawsze dbałam o kondycję, trzeba się nie poddawać i spacerować nadal. Od września do dziś to już 38 spacer 1-1,5 godzinny.
Tez miałam dzisiaj usg, jestem szczęśliwa
Dziecko waży ponad 900 g tylko nie pamiętam ile dokładnie, a nie dostałam kartki z wymiarami.
Najważniejsze, że wszystko ok, dzidzia bardzo majdała nóżkami i jest na 100% dziewczynką <3.
Dzisiaj była ułożona główkowo. Serduszko bije jak dzwon, wszystkie narządy w porządku, w wymiarów w większości o 2 dni większa, a kość udowa wymiarowo o tydzień większa, ponoć ma bardzo długie nogi
Poszłam na piechotę, idzie mi się już mega ciężko, więzadła bolą jak cholera bo utrzymują już spory ciężar, ja mam zadyszkę jak stara babka, a przecież zawsze dbałam o kondycję, trzeba się nie poddawać i spacerować nadal. Od września do dziś to już 38 spacer 1-1,5 godzinny.
Jolka112
Fanka BB :)
Jolka to superowo, że z dzidzią wszystko supcio
Ciekawe ile nasza niuńka będzie ważyła za 1,5 tygodnia
Paula moja w 22 tygodniu 5 dni ważyła 555g, czyli przez 3 tyg urosła jakieś 400g. A kiedy miałas ostatnie usg? i jaka waga wtedy była?
reklama
ooo moja jakoś w 22 tygodniu z hakiem ważyła 17-tego 508 gram, a dzień później 18 listopada mieliśmy dokładniejsze połówkowe i 544 gramy czyli moja niuńka z kilogram na pewno będzie ważyćPaula moja w 22 tygodniu 5 dni ważyła 555g, czyli przez 3 tyg urosła jakieś 400g. A kiedy miałas ostatnie usg? i jaka waga wtedy była?