reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Jolka nie. Calkiem inna. Nawet nie z mojej przychodni w ktorej mam rodzinna.

f2w3d5qp9wivu3fb.png

Wróciłam...od trzech dni jest problem z internetem ale dobrze ze maz ma w pracy znajomego indziej z polski i udostępnił nam dziś przenośny internet niby 15 gb ale ważne ze nie będzie mi sie nudzić w domu... z moim samopoczuciem juz lepiej...mały stwierdził ze zacznie troszkę przebywać bliżej przepony i żeber powoli zaczynam rozumiem jak to jest męczyć sie przy ubiorze skarpetek

A w ogole bylam dzisiaj na dniu otwartym w szpitalu i prawie zemdlalam hehe...zakochalam sie w wozku i zadzwonil kupiec na mieszkanie ze sa przekonani na 100%

f2w3d5qp9wivu3fb.png
czyli dzień raczej na plus? ;)
Ja dalej szukam wózka i zdecydować się nie mogę :(
Za duży wybór i skrajne opinie o tym samym produkcie.

Raczej tak:)maly szok ale spox:)
Wózki mamy aktualnie 2do porownania i zobaczymy czy cos wybierzemy innego

f2w3d5qp9wivu3fb.png
ja w najbliżej okolicy mam jeden sklepik z art dla dzieci i do niego w poniedziałek może zajrzę ;)
już się doczekać nie mogę po miesiącu leżenia w domu :D
dziś dwa spacerki po 10 min z psem + posegregowanie dokumentów i kręgosłup mi wysiada :(

reklama
Współczuję Wam tego oszczędzania się.. my dzisiaj zaliczyliśmy długi spacer nad jeziorem i po lesie... ale przed nim przeżyliśmy traumę jadąc w to miejsce... wpadliśmy w poślizg, kręciliśmy bączki po drodze, dobrze, że wszystkie samochody z na przeciwka zdążyły przejechać i w żaden nie uderzyliśmy... gdyby nie śnieg na poboczu wpadlibyśmy do rowu, a tak to wpadliśmy w tą górę śniegu... ale wcześniej odbiliśmy się o barierkę. Mega się wystraszyliśmy, ja się poryczałam, baliśmy się o malutką... ale wszystko dobrze się skończyło, zderzak się zerwał i porysował, rejestracja wygięta.

Potem przyjemniejsze rzeczy kupiliśmy ten leżaczek i ta zaliczka na mebelki. Z końcem roku wózek zamówimy, bo nasz kolor może już do 2017 nie być produkowany i materac do łóżeczka wtedy :)

Do góry