gdzie Cię bolą? mnie wcześniej bolały, ale z tyłuJa mam ostatnio problem z bólem żeber. ..takie dziwne to...
reklama
aga6
Fanka BB :)
łojej, to chyba bezpieczniej jednak leżeć w domu ;P Dobrze że nic Wam się nie stało.. to najważniejsze, a samochód się "wyklepie" Polacy specjaliściWspółczuję Wam tego oszczędzania się.. my dzisiaj zaliczyliśmy długi spacer nad jeziorem i po lesie... ale przed nim przeżyliśmy traumę jadąc w to miejsce... wpadliśmy w poślizg, kręciliśmy bączki po drodze, dobrze, że wszystkie samochody z na przeciwka zdążyły przejechać i w żaden nie uderzyliśmy... gdyby nie śnieg na poboczu wpadlibyśmy do rowu, a tak to wpadliśmy w tą górę śniegu... ale wcześniej odbiliśmy się o barierkę. Mega się wystraszyliśmy, ja się poryczałam, baliśmy się o malutką... ale wszystko dobrze się skończyło, zderzak się zerwał i porysował, rejestracja wygięta.
Potem przyjemniejsze rzeczy kupiliśmy ten leżaczek i ta zaliczka na mebelki. Z końcem roku wózek zamówimy, bo nasz kolor może już do 2017 nie być produkowany i materac do łóżeczka wtedy
aga6
stan błogosławiony.. nazwał to chyba tak facet, który nie ma pojęcia czym jest ciąża ;Pmoże coś naciągnełaś, a może coś uciska dzidzia, wszystko się rozciąga i w górę idzie :/
pewnie minie, tak jak i moja rwa
no ja w domu bym nie wytrzymała... ale ta zima to przestroga, a ta droga mniej uczęszczana i lód był na niej :/ na zakręcie nas wyrzuciło, mimo że prędkość malutkałojej, to chyba bezpieczniej jednak leżeć w domu ;P Dobrze że nic Wam się nie stało.. to najważniejsze, a samochód się "wyklepie" Polacy specjaliści
w aucie nie ma co klepać, jedynie rejestracje hehe a zderzak trzeba wypolerować i zaczepić z jednej strony na taki zaczep
aga6
czyli szczęście w nieszczęściu. Teraz bujać się po warsztatach albo zostać na kilka dni bez auta... dobrze że Was to iminieno ja w domu bym nie wytrzymała... ale ta zima to przestroga, a ta droga mniej uczęszczana i lód był na niej :/ na zakręcie nas wyrzuciło, mimo że prędkość malutka
w aucie nie ma co klepać, jedynie rejestracje hehe a zderzak trzeba wypolerować i zaczepić z jednej strony na taki zaczep
no damy radę, grunt że w nikogo nie uderzyliśmy ani w drzewo, wyszliśmy w miare bezpiecznie dzięki mężowi, ale strach był, nie życzę nikomu :/czyli szczęście w nieszczęściu. Teraz bujać się po warsztatach albo zostać na kilka dni bez auta... dobrze że Was to iminie
reklama
wszystkozajete
Moderatorka
Paulyna to to stresik niezły.. dobrze, że nic się nie stało! a jeździsz z adapterem?