reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

No to gratulacje :)

Moich osemek nie bedzie jak wyrwac bo one nie wychodzą.. tylko dziasla mi mega puchną. Zobaczymy w czwartek.
Można Można i podobno super sprawa, są wielorazowe I jednorazowe. Koleżanka jak rodziła to mówiła że dziewczyny miały na sali i bardzo zadowolone były. Ona jeszcze wtedy niewiedziala ze jest takie coś.

reklama
czyli pewnie też Ci się zatrzymały, dziura w dziąśle, a zęba nie widać... ja musiałam płukać potem już te kieszonki, bo jedzenie zalegało ble :/ usuń na spokojnie po ciąży :)
Kieszonki można wyciąć jak przeszkadzaja A niema potrzeby usuwania osemek. Zabieg trwa chwile, a nie bedzie się tworzyl stan zapalny pod kieszonka.

Kleinekatia ja kupuje te majty i niech gadaja co chca ale ja nie bd lazila i trzymala tego. .. kupuje jednorazowe zeby wywalic pozniej i tyle.
Mozna je dostac w aptekach,na allegro.

f2w3d5qpsaxl9du8.png

reklama
U mnie w 1 trymestrze była tragedia z cerą, gorzej niż za czasów dojrzewania. Od drugiego mam piękną cerę i włosy choć nadal trochę wypadają. Wszyscy mówią, że nie wyglądam, jakbym była w ciąży z dziewczynką i wróżą jednak chłopca, może tak się okaże.

Ja mam za to teraz koszmarny problem ze skórą na cycach. Właśnie teraz cierpię bo cycki ledwo mieszczą się w staniku i swędzą jak cholera :( Skóra czerwona, w rozstępach i krostkach, dramat ;( smarowałam dzisiaj juz dwa razy i nic nie pomaga

Do góry