reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Dzień dobry dziewczynki:) nie dałam już rady wczoraj napisać, ale dzisiaj sie tłumacze:)
Bobo całkowicie zdrowe, nic niepokojącego nie widać. Fikało na USG pięknie (matka prince polo zjadła). Wazy 377 g i jest uwaga :) dziewczynka. Mąż sie prawie popłakał jak lekarz mu powiedział ze corcia.

reklama
A co do trądziku Anik to zgłaszam sie. Nigdy nie miałam takich problemów z cera jak teraz. W II trymestrze mam lepiej niż w I, ale i tak dramat :/

Poddalam się i leżę z czosnkiem w nosie
emoji45.png
i jak po?
Dziewczyny ma któraś problem z trądzikiem teraz w ciąży?
W pierwszej ciąży miałam, jakoś samo przeszło.
Wyrwano mi tego zeba bez przeswietlenia ze znieczuleniem miejscowym.
ja się jutro dowiem czy nie będę musiała mieć usuwanej ósemki
byłam na samym początku ciąży na przeglądzie i dentystka wtedy mówiła żeby wrócić w 2 trymestrze i ją wyrwać, zbieram się i zebrać nie mogę

Dzień dobry dziewczynki:) nie dałam już rady wczoraj napisać, ale dzisiaj sie tłumacze:)
Bobo całkowicie zdrowe, nic niepokojącego nie widać. Fikało na USG pięknie (matka prince polo zjadła). Wazy 377 g i jest uwaga :) dziewczynka. Mąż sie prawie popłakał jak lekarz mu powiedział ze corcia.
Gratulacje! [emoji3]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ewciiik to cudownie:)
Bedzie mala ksiezniczka:) imie jest?
Ja 8wyrwalam w tamtym roku ale u mnie wyszlo przez przypadek ze tezeba ja wyrwac. Myslalam ze.ona sobie jeszcze rosnie bo taki malusi czubek wystawal a okazalo sie (robilam foto6i zlapalo do kawalaka8) ze ona jest cala ale pcha na zeby i od tego moja mnie bolec.przeciął dziąslo i wyrwal i zaszyl. Mam to szczescie ze nie puchne ani nic nie boli po wyrwaniach takich. Po6tez nic sie nie dzialo w ogole. Niestety na dole w 8 mam kieszenie...trzeba je tez usunac ale jakos tego nie zrobilam ...zeby juz chyba wyszly cale to przestaly bolec ale sa denerwujace i w koncu po porodzie moze je wytne

f2w3d5qpsaxl9du8.png

Ja mialam okropne problemy z cera w ciazy i utrzymywalo sie to do momentu az zaszlam w druga. Wczesniej nigdy nie mialam takiego problemu. To byla bardziej wysypkA, grudki na calej twarzy niz typowy tradzik. Juz W ciazy dostalam sterydy do smarowania na twarz, bo bylo az tak zle. potem antybiotyk, tabletki hormonalne i nic nie pomoglo. przeszlam na diete wegetarianska, weganska ale nie bylo poprawy. Teraz jest duzo lepiej, nic takiego sie na twarzy nie dzieje dlatego myslalam ze bedziemy mieli dziewczynke, a tu kolejny chlopiec... drugi naprawia to, co brat nawyrabial z moja twarza ;)

reklama
Ooo ja z dentystami mam duzo doswiadczenia, malz tez dlatego maetwimy sie o zeby naszego szkraba, a maz kazal juz mi konto na zeby zakladac :(
ja oprocz tego ze mialam krzywe to genetycznie nie mialam stalych dwojek ( zreszta jedna zmoich siostr to samo )
malzowi poprostu sie lamaly i wypadaly wiec w pewnym momexie mial same korzenie :( liczylam ze moze dziadkowie super zeby ale moja mama ma to samo co malz, tata krzywe i lapiace prochnice jak ospe, rodzice Sz. To samo :( wiec konto dentystyczne dla dzieci juz zakladam ;)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Do góry