reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
dziewczyny skoro dzis tu jest watek kosmetyczny to...czy wam tez tak rosna brwi ja po tyg wygladam jakbym pensety nigdy w zyciu nie widziala :(

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

dziewczyny skoro dzis tu jest watek kosmetyczny to...czy wam tez tak rosna brwi ja po tyg wygladam jakbym pensety nigdy w zyciu nie widziala :(

Mi nie bardziej niz zwykle, i jedna jest rzadsza niż druga, wkurzające to :p

A jak z waszymi dziąsłami. U mnie potok krwi przy każdym szczotkowaniu...

U mnie podobny problem z dziąsłami. Ani dodatkowa suplementacja witaminy C nie pomaga, ani super miękka szczoteczka :(

Nie mam z tym problemu, mnie jakoś brwi nigdy nie rosły zbyt szybko...

Mi nie bardziej niz zwykle, i jedna jest rzadsza niż druga, wkurzające to :p

A jak z waszymi dziąsłami. U mnie potok krwi przy każdym szczotkowaniu...

Czasami trochę się pojawi, ale nie dużo.

Któraś kiedyś pisała że smaruje się olejem że słodkich migdałów.. A możecie napisać gdzie go kupić? Bo pytałam w 3 aptekach i nie ma.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Drogerie Kosmyk ew. Natura. Jeśli nie to internet (mazidla.com, e-naturalne.pl) :)

U mnie najgorzej klatka piersiowa ma z trądzikiem...
Czy wolno nam jakiś syrop na kaszel w ciąży? Bo nie zdążę dzisiaj do lekarza, za dużo pracy to ew. bym w aptece kupiła.

A słyszałyscie ze dobrze jest kupic majteczki poporodowe takie siateczki do szpitala? Podobno lekarze zalecaja lezec bez zadnych majtek by sie wszystko goilo ale jak wstac do wc czy cos to udami tak dobrze wkladki poporodowej sie nie utrzyma jak majteczjami. Nie wiedzialam ze takie majteczki w ogole istnieja...

Kleinekatia rzeczywiście trudno utrzymać ale da rade sie przejść te kulka kroków :) ja kupiłam i nie używałam bo nie kazali a te wkładki sa duże naprawdę wiec nie ma problemu zeby przejść ten kawałek. Ja jeszcze chodziłam po mleko dla małej wiec nie było problemu nie zdażyło mi sie zeby mi wypadła choć wiadomo ze sie przesuwa i komfortowe to nie jest.

reklama
Do góry