reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Nuluska kluciem w pochwie sie nie przejmuj wcale to nie jest oznaka skracania sie szyjki. Tez mam czasem klucie i dr mi tak powiedzial. A szyjka raz dluzsza a raz krotsza roznie bywa im wiecej leze tym dluzsza :)

reklama
Kleinkatia mam nadzieję, że masz rację. Dzięki!
W żadnej z poprzednich ciąż nie miałam takiego kłucia. Dodatkowo wczoraj dużo skurczów miałam i brzuch twardy przez całe popołudnie. Przeszło dopiero do dodatkowej dawce magnezu i spasmolinie.

Tez mam 3kolezanki ktore sciagaja od poczatku i daja w butelce tylko. No i one maja elektryczne bo by chyba padly przy recznym.

f2w3d5qpvh7kc6xb.png

Kleinkatia mam nadzieję, że masz rację. Dzięki!
W żadnej z poprzednich ciąż nie miałam takiego kłucia. Dodatkowo wczoraj dużo skurczów miałam i brzuch twardy przez całe popołudnie. Przeszło dopiero do dodatkowej dawce magnezu i spasmolinie.
To na ten brzuch mozliwe ze Ci nospe dr zapisze... zobaczysz na wizycie co powie tylko nie zapomnij o tym powiedziec.

Z palca takie badanie na szybko czy w ogole wolno mi wypic te glukoze. A Tobie jak na start pobrali? Pierwsza godzina minie o 9:15 ;)

No właśnie też z palca, kolejne z żyły już i zaraz wbijam na ostatnie (o 10). Pod zabiegowym już awantura w kolejce, bo chyba ze 3 ciężarne musieli przepuścić a ja kolejna :p

Nuluska - u mnie nospa forte nawet 2 tab.jak wzielam na bol to nie pomogly. Pytalam o to dr to powiedzial ze by nospa dzialala to musi byc brana stale (stad bralam 3x dziennie, od wczoraj biore 2x dziennie).

Wszystkozajete - ja drugie mam o 10:25 :) tu tylko jedna baba stwierdzila ze ona tez jest do krzywej cukrowej - to pytam dlaczego czeka skoro jest bez kolejki? To dodała tz jej maz ktory wlasnie szuka miejsca na parkingu...No i zmierzyla mnie wzrokiem bazyliszka nawet na wysokosci brzucha (na dziecko chyba tak sie nie patrzy?! Starucha...) i i tak weszlam przed nia bo jej maz nie zdazyl wrocic... :p

reklama
A mnie jutro czeka glukoza 9 rano...Nie ma tak zle bo Nie musze isc do szpitala czy przychodni tylko do children centre...musze tez zapytac polozna o pare ważnych dla mnie rzeczy...mam nadzieje ze mi pomoże...muszę tez iść prywatnie do gin a to sie liczy ze muszę mieć 100£ w kieszeni...bo tu ginekologa jeszcze nie widziałam nie No przepraszam przyszedł sprawdzić jak sie czuje jak trafiłam na oddział bo nie czułam ruchów maluszka to tylko wypytał położna o wszystko i powiedział ze jakby coś sie działo to mam sie zgłaszać...a tak to tylko położna i konsultant...nawet nie wiem czy ze mną wszystko tam jest wporzadku a powinni sprawdzić jako ze choruje na pcos, dlatego coś mi sie wydaje ze zostaniemy tu do rozwiązania a później chyba jednak Niemcy...to mi sie wydawało ze w Polsce lekarze są gorsi ale oni o niebo są lepsi..

Do góry