reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Dziewczyny połówkowe zaliczone.
Antosia ma juz 470g. Wszystko rozwija się prawidłowo. Szyjka prawie 6cm i łożysko z przodu wysoko. Aa i nasze maleństwo zmieniło date wyjścia na świat na 17.03.
super, że wszystko dobrze :)
i jaka szyjka długa! a wcześniej na kiedy termin był?

My jutro mamy wizytę, już zaczynam mieć lekki stres, który pewnie do piątku będzie, bo w piątek połówkowe ;)

A ja poczułam w końcu dzisiaj pierwsze ruchy:))))

f2w3d5qpvh7kc6xb.png
O to super wieści! Wkoncu:)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie rypie straszna zgaga od 2 dni :( do takiego stopnia, że nie mogę zasnąć itp. Wczoraj na noc wypiłam wodę z soda obrzydliwe, ale problem ustępuje odrazu. Dzisiaj powtórka z rozrywki :( ogólnie kiepsko się dziś czuję, coś mi leży na żołądku, 3 razy wymioty... ech i czuję, że coś mnie rozkłada :( nie chcę... nie dam się...

Mnie rypie straszna zgaga od 2 dni :( do takiego stopnia, że nie mogę zasnąć itp. Wczoraj na noc wypiłam wodę z soda obrzydliwe, ale problem ustępuje odrazu. Dzisiaj powtórka z rozrywki :( ogólnie kiepsko się dziś czuję, coś mi leży na żołądku, 3 razy wymioty... ech i czuję, że coś mnie rozkłada :( nie chcę... nie dam się...

Mnie jedna doświadczona wieloródka doradziła, żeby po każdym posiłku położyć się na kilkanaście minut na lewym boku, wtedy zgaga nas omija. A jeśli już się pojawi to migdały lub mleczko.

reklama
Do góry