A'gusia
Fanka BB :)
Czy faktycznie tak jest ze wypuszczają że szpitala dopiero po osiągnięciu przez dzieciaczka masy urodzeniowej? Ile to zazwyczaj trwa?Że swojego doświadczenia powiem że dużo się kupuje a potem nie używa
Ja na pewno do szpitala kupię Majki bawełniane, bez nie mam zamiaru chodzić u nas każą bez bo ma się wierzyć ale to nie wygodnie.
Laktator pewnie ręczny bo zapewne się przyda,mam zamiar karmić piersią ale z tym różnie bywa,przy pierwszym dziecku niestety nie udało się w Szpitalu zaczęły dokarmiac mi małego bo spadał na wadze a wisiał na piersi 24 na dobę, lezelismy Tydzień i by nas dalej trzymali pewnie gdyby nie zaczął przybierać. Potem karmilam piersią i dokarmialam butlą, i pokarm sam zaczął zanikac
Pościel,kocyki minky, poduszki i inne Gadżety cieszące raczej oko matki będę szyła sama niektóre ubranka też takie jak spodnie,czapeczki ale większe rozmiarki.
Ciuszki na początku kupuje używane w lumpku, mam nadzieję że trafię jakąś pake z wyprawka ciuszkową i część nowych.
W pierwszej ciąży wszystko kupowałam nowe i sama,i wiem że jednak dziecko za szybko wyrasta
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom