reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

U mnie w czwartek sie 25 tydz zaczyna...a synuś kilka razy dziennie zmienia położenie... teraz polubił ułożenie na moim prawym jajniku i pęcherzu...bardziej dziwi mnie ze czasem jest w okolicy pępka ułożony a dość często strasznie nisko siedzi...

reklama
U mnie w czwartek sie 25 tydz zaczyna...a synuś kilka razy dziennie zmienia położenie... teraz polubił ułożenie na moim prawym jajniku i pęcherzu...bardziej dziwi mnie ze czasem jest w okolicy pępka ułożony a dość często strasznie nisko siedzi...
Też tak mam tylko u mnie córcia 21t3d

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj dzidzius (dziewczynka :D ) zwykle jest po prawej stronie. Spedza tam 80% czasu od czasu do czasu sie tam dodatkowo rozpychajac :) Ale jak brzuch mi twardnieje to juz czuje ze macica jest ok 2 palce nad pepkiem... wczesniej byla 2 palce pod pepkiem.

A ja poczułam w końcu dzisiaj pierwsze ruchy:))))

f2w3d5qpvh7kc6xb.png

A ja poczułam w końcu dzisiaj pierwsze ruchy:))))
Super!

Melduję że po wizycie ok. Jasiek rośnie, waga ok. Żołądek też odpowiednio wypełniony. Szyjka bz. Przepływy pępowinowe idealne, ilość wód też.
No i siusiak wielki :-) Dr śmiał się że szkoda że M nie ma bo chętnie by mu pogratulował ;-)

reklama
Do góry