reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

No na rodzinę męża nie liczę... od mojej też nie chcę doić, więc liczymy tylko na siebie, każdy ma swoje wydatki :/ plus, że 13stkę dostanę niepełną, bo zwolnienie, ale za 8 miesięcy to zawsze coś... Ł. dostaje w grudniu też premię... więc będziemy zbierać...

A skąd ręczniczki zamawiałaś pokażesz? Ja myślę o tych z Ikei, bo jakościowo chyba są spoko, nie są twarde po praniu :/ 2 sztuki zamawiałaś?

reklama
Chyba złapał Cie podły nastrój przy tej pogodzie. Pamiętaj ze takiemu niemowlaczkowi niewiele potrzeba, tylko ogrom miłości. Wiele wydatków można wogole uniknąć bo są to rzeczy zbędne, a na reszcie zaoszczędzić kupując właśnie używane, a wcale nie gorsze. Dacie radę!!!
no jakaś zła aura mi się udzieliła :(
ciuszki mam używane, śpiworek do spania, skarpetki, kombinezon na start jest, trochę zabawek dostałam, jakieś pozytywki, więc coś tam mamy...

A przewijaka w ogole nie kupujemy:) ladna matke do przewijania kupie i bede kladla na lozku:)

f2w3d5qpqa2v2bbt.png
no my tą komodę chcemy, bo miejsca mało w szafkach a tam coś też można włożyć, a że tak skonstruowane, że przewijak na górze można położyć to na plus ;) bo na oddzielny już miejsca by nie starczyło...

Chyba złapał Cie podły nastrój przy tej pogodzie. Pamiętaj ze takiemu niemowlaczkowi niewiele potrzeba, tylko ogrom miłości. Wiele wydatków można wogole uniknąć bo są to rzeczy zbędne, a na reszcie zaoszczędzić kupując właśnie używane, a wcale nie gorsze. Dacie radę!!!
Ewcik zgadzam się z tym ogromem milosci!!!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Tak mam 2 sztuki 100x100,zefi.pl
Ale na bebyono sa jakies to mozesz sb porownac ceny po wpisaniu tego kodu bo oni chyba darmowa wysylke maja juz od 49zl

f2w3d5qpqa2v2bbt.png

Czarrownica jeśli stracilas pracę będąc już w ciąży, nawet gdy o tym jeszcze nie wiedział aż, to możesz iść do sądu pracy i pracodawca nie może Cię zwolnić. Oczywiście jeśli to był etat. Nie zagwarantuje Ci to że po powrocie z urlopu będziesz nadal miała pracę ale przynajmniej byłyby pieniążki z zusu. Tak na marginesie.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Tak naprawde jesli jest umowa o prace na czas okreslony zostala by przedluzona do porodu, a pozniej zasilek z zus w wysokosci 80% pensji...jesli byla na czas nieokreslony mialabys jeszcze macierzynski.
Na poczatek powinnas zaniesc zaswiadczenie do pracy ze bylas w ciazy zanim stracilas prace, jesli nie uznaja wtedy mozesz zglosic to do sadu

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry