reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Dacie radę! Na pewno! Nie martw się! Będzie dobrze! My też mamy wszystko do kupienia! Nie jesteś sama w takiej sytuacji!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie nie łam się, my jeszcze nic nie mamy. Będziemy kupywać na olx, na grupach fb... Nie wszystkich stać na nowości. I nie jest to najważniejsze. Wózek to pewnie za becikowe kupimy. [emoji16]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mnie przeraża to moja nie wiedza... Wy już chociaż macie jakiś zarys co chcecie co potrzebujecie a ja kompletnie nic.. wszystko zostawiam na styczeń a to lada chwila.. Jeju jeszcze spełni się mój sen że dzidzia się urodziła i leżała zawinieta w ręcznik bo ja nic dla niego nie miałam [emoji23][emoji23] mam parę ciuszków i pieluchy które mi mama kupiła i nic więcej. Wózków nawet jeszcze nie oglądałam[emoji52]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje dziewczyny za słowa otuchy. Musimy zrobic listę i powoli coś kupować żeby nie wszystko na raz. Dziś mam kiepski dzień i chyba muszę juz go zakończyć i iść spać po prostu :(

Dobranoc :*

Ja ubrank w wiekszosci mam uzywane i nie przeszadza mi to. Nie sa w ogole zniszczone a dziecko tak szybko z nich syrosnie ze masakra!! Fotelik chcemy nowy ale kminie nad uzywana baza. Wozek babcia kupuje bo zaproponowala i powiedziala ze ma byc nowy wiec odpada. Po urodzeniu dzidzia jeszcze kasa z ubezpieczenia przyjdzie jakos ponad3tys wiec bedzid na poczatek jak czegos braknie. Powoli i wszystko sie da zrobic:) dobrze ze 9mies nosimy bo mozna powolutku kapac

f2w3d5qpqa2v2bbt.png

Tak skończyła się tydzień wcześniej, i kierownik niezgodzil się przedłużyć jak mu powiedziałam o ciąży bo bal się kontroli z zusu. Bo już trzy dziewczyny na zwolnieniu były... i dlatego też nieprzedluzyli mi umowy bo nie miał kto zarabiać na gabinet więc i asysty nietrzymali.
Przykre.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paulyna ja też kupuje wozek uzywany, ciuszki też dostanę używane a i ja chodzę po łupkach i szukam więc 99% na pewno będę mieć używane. Pieluchy, chusteczki będę kupować na promocjach. Na promobaby.pl jest spis co gdZie jest na promocji. A resztę typu reczniczki, zestawy do pielęgnacji, butelki itp kupię u jednego sprzedawcy. Kocyk wypatrzyłam na lubelskiej grupie Pani robi sama. Cudo. A i pieluch chusteczek nie będę kupować dużo. Będę mówiła gościom żeby przynosili bo nic innego mi nie potrzeba .

Kamylcia ja też jeszcze nic nie mam i od stycznia zacznę kupować. Jedynie kilka ciyszkow z lumpku ale to chodzę rekreacyjnie.

Czarownica chamsko postąpił pracodawca.

Jolka kciuki za polowkowe.

Anik kupiłam ten olejek rycynowy. Oby pomogł o.

Ja wieczorem mam polowkowe. Poproszę o kciuki!

Do góry