reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Dacie radę! Na pewno! Nie martw się! Będzie dobrze! My też mamy wszystko do kupienia! Nie jesteś sama w takiej sytuacji!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie nie łam się, my jeszcze nic nie mamy. Będziemy kupywać na olx, na grupach fb... Nie wszystkich stać na nowości. I nie jest to najważniejsze. Wózek to pewnie za becikowe kupimy. [emoji16]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mnie przeraża to moja nie wiedza... Wy już chociaż macie jakiś zarys co chcecie co potrzebujecie a ja kompletnie nic.. wszystko zostawiam na styczeń a to lada chwila.. Jeju jeszcze spełni się mój sen że dzidzia się urodziła i leżała zawinieta w ręcznik bo ja nic dla niego nie miałam [emoji23][emoji23] mam parę ciuszków i pieluchy które mi mama kupiła i nic więcej. Wózków nawet jeszcze nie oglądałam[emoji52]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje dziewczyny za słowa otuchy. Musimy zrobic listę i powoli coś kupować żeby nie wszystko na raz. Dziś mam kiepski dzień i chyba muszę juz go zakończyć i iść spać po prostu :(

Dobranoc :*

Ja ubrank w wiekszosci mam uzywane i nie przeszadza mi to. Nie sa w ogole zniszczone a dziecko tak szybko z nich syrosnie ze masakra!! Fotelik chcemy nowy ale kminie nad uzywana baza. Wozek babcia kupuje bo zaproponowala i powiedziala ze ma byc nowy wiec odpada. Po urodzeniu dzidzia jeszcze kasa z ubezpieczenia przyjdzie jakos ponad3tys wiec bedzid na poczatek jak czegos braknie. Powoli i wszystko sie da zrobic:) dobrze ze 9mies nosimy bo mozna powolutku kapac

f2w3d5qpqa2v2bbt.png

Tak skończyła się tydzień wcześniej, i kierownik niezgodzil się przedłużyć jak mu powiedziałam o ciąży bo bal się kontroli z zusu. Bo już trzy dziewczyny na zwolnieniu były... i dlatego też nieprzedluzyli mi umowy bo nie miał kto zarabiać na gabinet więc i asysty nietrzymali.
Przykre.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paulyna ja też kupuje wozek uzywany, ciuszki też dostanę używane a i ja chodzę po łupkach i szukam więc 99% na pewno będę mieć używane. Pieluchy, chusteczki będę kupować na promocjach. Na promobaby.pl jest spis co gdZie jest na promocji. A resztę typu reczniczki, zestawy do pielęgnacji, butelki itp kupię u jednego sprzedawcy. Kocyk wypatrzyłam na lubelskiej grupie Pani robi sama. Cudo. A i pieluch chusteczek nie będę kupować dużo. Będę mówiła gościom żeby przynosili bo nic innego mi nie potrzeba .

Kamylcia ja też jeszcze nic nie mam i od stycznia zacznę kupować. Jedynie kilka ciyszkow z lumpku ale to chodzę rekreacyjnie.

Czarownica chamsko postąpił pracodawca.

Jolka kciuki za polowkowe.

Anik kupiłam ten olejek rycynowy. Oby pomogł o.

Ja wieczorem mam polowkowe. Poproszę o kciuki!

Do góry