reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Spokojnie Paulyna jeszcze trochę nam czasu zostało ogarniecie. Wszystko macie do kupienia? Od nikogo nic nie dostaniecie?

Paulyna niedoluj sie. Zacznij powoli kupować a będzie później łatwiej, na ciuszkach można kupić dużo fajnych rzeczy. Na olx jest mnóstwo ogłoszeń więc też można upatrzec za niewielkie pieniadze. Ja też się dolowalam bo straciłam pracę tydzień przed zrobieniem testu. Ale staram się powoli kompletowac tak żeby wydatki rozłożyć na kazdy miesiąc I jakoś to będzie, ważne aby mieć najpotrzebniejsze rzeczy na początek.

Spokojnie Paulyna jeszcze trochę nam czasu zostało ogarniecie. Wszystko macie do kupienia? Od nikogo nic nie dostaniecie?
niestety nic od nikogo, u brata teraz się synek urodził i wszystko przejęli...

Paulyna niedoluj sie. Zacznij powoli kupować a będzie później łatwiej, na ciuszkach można kupić dużo fajnych rzeczy. Na olx jest mnóstwo ogłoszeń więc też można upatrzec za niewielkie pieniadze. Ja też się dolowalam bo straciłam pracę tydzień przed zrobieniem testu. Ale staram się powoli kompletowac tak żeby wydatki rozłożyć na kazdy miesiąc I jakoś to będzie, ważne aby mieć najpotrzebniejsze rzeczy na początek.
ciuszki już mam w większości, ale właśnie meble, wózek, nosidełko + baza, materac do łóżeczka, pościele, prześcieradła, ręczniki... no jest tego tak dużo, a gdzie jeszcze pielęgnacja :( naszło mnie tak dzisiaj, że nas chyba nie stać na dziecko :( boję się co będzie dalej ech

reklama
Do góry