reklama
A'gusia
Fanka BB :)
A dlaczego? Pewnie ma jakiegoś "glupiego" znajomego! [emoji6] mój się nie zgodził na Sebastiana bo ma takiego w pracy. Heh. Mężczyźni! [emoji6]Mi marcin na Ryśka nie pozwolił [emoji20] drań
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
A'gusia
Poczytaj znaczenie imion to może to ułatwi podjęcie decyzji! [emoji4]Jak w moim brzuchu znajduje sie chłopczyk to bedzie Adaś mnie sie podoba. Podoba mi sie tez Aleksander, Paweł i Patryk.
Dzoaśka
Ja ogólnie bardzo chciałam Franek i też mu się nie podoba [emoji35] małpol mój a Rysiek nie bo Rysiek z Klanu, albo że brzydko, ale że wstyd ehhh z chłopami !A dlaczego? Pewnie ma jakiegoś "glupiego" znajomego! [emoji6] mój się nie zgodził na Sebastiana bo ma takiego w pracy. Heh. Mężczyźni! [emoji6]
Dzoaśka
Fajnie by było wołać Ryszarrrrrrrdzie obiad [emoji16] [emoji6]Ja ogólnie bardzo chciałam Franek i też mu się nie podoba [emoji35] małpol mój a Rysiek nie bo Rysiek z Klanu, albo że brzydko, ale że wstyd ehhh z chłopami !
fotelik kupujemy oddzielnie Cybex Cloud Q + bazaTez jest boski i od razu kupujecie w komplecie z fotelikiem?
ładnie u nas syn miał być FranioJa ogólnie bardzo chciałam Franek i też mu się nie podoba [emoji35] małpol mój a Rysiek nie bo Rysiek z Klanu, albo że brzydko, ale że wstyd ehhh z chłopami !
emilja0308
Hej kobiety ja wczoraj mialam babskie spotkanie, zalozylam obcisla kiecke i w droge bylo fajnie milo i sympatycznie ale mecza mnie miejsca w ktorych jest glosno...a no i kelner pomylil zamowienie i przyniosl 3 piwa, kolezanki w smiech, a ja z powaga ze dzis wole czysta...on biedny tlumaczy sie ze wodki nie maja...a ja ze no wode
co do wozkow bylam pewna baby designe husky lub dotty, ale ostatnio w sklepie zobaczylam Graco i powiem wam zeby nie kolor ktory jest tylko czarny to bym brala...jest naprawde super, maly bo ja malutka, skretny, papowane kola, no i lzejszy niz baby designa...musze to przemyslec
Dzis czytalismy artykul o imionach nadawanych po miastach w USA,az moj zaproponowal Wolborz dla malej
co do imion chlopca moj szukal imion NBA i Star Wars...na szczescie jest dziewczynka bo bym miala Lebrona lub Wade
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
co do wozkow bylam pewna baby designe husky lub dotty, ale ostatnio w sklepie zobaczylam Graco i powiem wam zeby nie kolor ktory jest tylko czarny to bym brala...jest naprawde super, maly bo ja malutka, skretny, papowane kola, no i lzejszy niz baby designa...musze to przemyslec
Dzis czytalismy artykul o imionach nadawanych po miastach w USA,az moj zaproponowal Wolborz dla malej
co do imion chlopca moj szukal imion NBA i Star Wars...na szczescie jest dziewczynka bo bym miala Lebrona lub Wade
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
reklama
Też miałam takie podejście, ale fotelik to jest ważniejszy od wózka
Bezpieczeństow dziecka w trakcie jazdy, te 3 w 1 często nie mają fotelików tylko nosidełka trzeba się zorientować co w komplecie, jak Maxi Cosi czy Cybex to brać, jak
Mi się podoba Franek, Szymek, Michał, Stasiu, Filip, Bartek