A'gusia
Fanka BB :)
A my dziś pojechaliśmy na zakupy. Wiadomo, jutro sklepy pozamykane więc liczyliśmy się z kolejkami. Na szczęście w naszym carrefourze jest kasa pierwszeństwa między innymi dla kobiet w ciazy. A kiedy korzystać z tego jeśli nie teraz? [emoji1] i sytuacja taka, ze w kolejce stało 2 mężczyzn. Więc podeszłam i z uśmiechem grzecznie pytam czy Panowie też w ciąży [emoji6] na co oni mnie ładnie przepuscili, podziekowalam i przeszłam przed nich. A tam stała młoda dziewczyna. Bez widocznej ciąży. Mój jej pokazał ze ja w ciąży jestem a ona się obruszyla, ze "może" ona też jest w ciąży i ach i och. To mówię że ok, żeby stała przede mna. A ona dalej ze może nie widać ale "może" jest w ciąży itd itp. A okazało się ze była z tymi chłopakami którzy mnie przepuscili! To oni mieli więcej przyzwoitości niż ona! Powiem Wam ze mnie to zbulwersowalo i do tej pory mi w głowie siedzi! Ze druga kobieta zamiast być bardziej wyrozumiala to jeszcze na mnie naskakiwac zaczęła! A przecież wystarczylo powiedziec tak po prostu ze też jest w ciąży! Przecież na początku nic nie widać a czasem są takie mdłości ze się nie da wytrzymać! Nic bym nie mówiła bo przecież wiem jak to jest! Ale jak zaczęła mówić "no prosze, no prosze " to powiedziałam dziękuję i przeszłam przed nią. Co się będę kłócić! Eh. Zycie!
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom