reklama
czarrownica
Fanka BB :)
Ja jeszcze za wózkami się nierozgladalam, narazie czytam wasze propozycje i oglądam w necie. Mieszkam na wsi, więc chciałabym aby wózek był leki skretny,wygodny i dość mały bo ja Wielka niejestem. Ale żeby mieć jakiś typ muszę na żywo pooglądać.
Dziwczynki podpowiedzcie mi imiona dla chłopca, odpadają Kuba Franek i Antek bo u nas na wsi same takie dzieci się rodzą. a nie chce żeby później w szkole był jednym z dziesięciu Antkow (chodź zawsze mi się to imię podobalo, no ale cóż)
Dziwczynki podpowiedzcie mi imiona dla chłopca, odpadają Kuba Franek i Antek bo u nas na wsi same takie dzieci się rodzą. a nie chce żeby później w szkole był jednym z dziesięciu Antkow (chodź zawsze mi się to imię podobalo, no ale cóż)
A'gusia
Ja raczej będę szukała takiego 3w1.Tez jest boski i od razu kupujecie w komplecie z fotelikiem?
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
czarrownica
Ja też będę chciała 3w1 i żeby nie był bardzo drogi.
A'gusia
Nam po eliminacjach został Aleksander, Boguś (Bogusław), Arek (Arkadiusz ), Damian, Julian, Mariusz, Marek, Mikołaj, Przemek (Przemyslaw), Radek (Radosław), Rysiek (Ryszard) i Sławek (Slawomir).
A na drugie będzie Jan! [emoji4]
A na drugie będzie Jan! [emoji4]
Dzoaśka
Mi marcin na Ryśka nie pozwolił [emoji20] drańNam po eliminacjach został Aleksander, Boguś (Bogusław), Arek (Arkadiusz ), Damian, Julian, Mariusz, Marek, Mikołaj, Przemek (Przemyslaw), Radek (Radosław), Rysiek (Ryszard) i Sławek (Slawomir).
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
A'gusia
Tak, żeby nie zbankrutować!Ja też będę chciała 3w1 i żeby nie był bardzo drogi.