reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Najważniejsze oby całe i zdrowe. Też na zwykłym było u mnie widać :-) Także wiedziałam już ciut wcześniej, że jednak dziewczynka, a nie chłopczyk...
Życzę wszystkim Wam takiej płci wyczekiwanego dziecka jakiej sobie życzycie ale najbardziej to zdrówka :-)
Pozdrawiam
(Ale nuda... :-( )

reklama
A ja oglądam porody znowu hehe[emoji3] lzy sie zbieraja jak dzidzia wychodzi!

f2w3d5qp2jas023q.png

czemu przez pierwsze dwa tygodnie nie wyjdę? ja tam szybko planuję wyjść :D znajoma rodziła w lutym i nie czekała 2 tygodni :)
kombinezonik mam używany śliczny także żal nie było kasiorki, a mam spokojną głowę na początek :) , a nie wiadomo jaki marzec/kwiecień będzie... loteria u nas w PL :)
bo Ty masz ten śliczny szary??
myślę, że starczy, jak na prenatalnych Ci tak zasugerowali to się potwierdzi, jak u mnie :)
kochanieńka ja jeszcze nic nie wiem... żadnej sugestii, więc dopiero we wtorek może cokolwiek się dowiem :)

Najważniejsze oby całe i zdrowe. Też na zwykłym było u mnie widać :-) Także wiedziałam już ciut wcześniej, że jednak dziewczynka, a nie chłopczyk...
Życzę wszystkim Wam takiej płci wyczekiwanego dziecka jakiej sobie życzycie ale najbardziej to zdrówka :-)
Pozdrawiam
(Ale nuda... :-( )
dlatego ja nie wiem jak można nie pracować :)
Chyba się od stycznia zanudzę :p choć wtedy będę już miała mało czasu na ogarnięcie wszystkiego dla BoBo :)

bo Ty masz ten śliczny szary??

kochanieńka ja jeszcze nic nie wiem... żadnej sugestii, więc dopiero we wtorek może cokolwiek się dowiem :)
tak ten szary :D
polecam używany, dużo nie wydasz, a wiadomo że rodzimy pod koniec marca to długo nie skorzystamy :) a nowy minimum 100 zł :)
a ja myślałam, że miałaś sugestię na dziewuszkę... jakoś tak zapamiętałam :)

reklama
Do góry