reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Agusia to dzień po mnie połówkowe :) Już niedługo :)
A teraz niunia też mi pływa :)
Ja też dzisiaj czuję się bardziej najedzona... w ogóle zjem lekkie śniadanie i brzuch odrazu wypchany :) nawet mama zauważyła, że mnie wybiło :D
Mi po weekendzie każdy w pracy mówi, że mnie wywaliło :p

Kulka no to super :) Ja miałam wczoraj pierwszego kopniaczka więc 19+1 :)
Aneta - witamy :)

Paulyna - potrzebny nam jest jeszcze kombinezon?? Tylko na wyjście ze szpitala?? No bo pierwsze dwa tygodnie i tak z dzidzią nie wyjdziesz a to już połowa kwietnia będzie.

reklama
Paulyna - potrzebny nam jest jeszcze kombinezon?? Tylko na wyjście ze szpitala?? No bo pierwsze dwa tygodnie i tak z dzidzią nie wyjdziesz a to już połowa kwietnia będzie.
czemu przez pierwsze dwa tygodnie nie wyjdę? ja tam szybko planuję wyjść :D znajoma rodziła w lutym i nie czekała 2 tygodni :)
kombinezonik mam używany śliczny także żal nie było kasiorki, a mam spokojną głowę na początek :) , a nie wiadomo jaki marzec/kwiecień będzie... loteria u nas w PL :)

Ja planuje wychodzic odrazu. W koncu trzeba bd zaszalec na sklepach [emoji1] jak tylko sie dobrze bede czula i nie bd masakry na polciu to zamierzam odrazu wychodzić.

f2w3d5qp2jas023q.png

reklama
Ja planuje wychodzic odrazu. W koncu trzeba bd zaszalec na sklepach [emoji1] jak tylko sie dobrze bede czula i nie bd masakry na polciu to zamierzam odrazu wychodzić.

f2w3d5qp2jas023q.png
ja też :) wiadomo przez pierwsze 2 dni w domu można otworzyć okno i przyzwyczajać do niższych temperatur itd. ale nie ma co się kisić w domu :) no i z pieskiem trzeba będzie wychodzić :D ja bym chciała szybko ogarnąć chustowanie... zobaczymy :)

Do góry