reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Mama NS zazdroszczę ja jeszcze przed. Mam nadzieje ze ogarnę. Jak coś będę pytać bardziej doświadczone mamy ;) Kulka dzieciaczki będą miały wspólny pokój?

Tak, tzn mała na razie bedzie sama mały u nas w sypialni a jak podrosną i sie zgodzą w 1 pokoju to ok a jesli nie to mamy duża sypialnie i pomyślimy o podzieleniu jej z myślą o koncie dlq dziecka zeby każdy miał swoje miejsce bo wiadomo jakby były dwie dziewczynki to byłoby pewnie ciut lepiej a tak to inne zainteresowania różni zabawki a ona chce różowy on chce z piłka itd ;) wiec życie zweryfikuje jak to bedzie :) myśle ze na dwa lata co przodu nie mam co wybiegać ;)

reklama
Ja jestem na L4 od 8tc bo krwawilam i do dzis nie mialam dnia bym sie nudzila :) Trzeba miec hobby... robotki reczne, wypady do stajni poczyscic konia, wypad do sklepu, czasem odwiedzic rodzicow, wieczorem tv i dzien mija.

Tak sobie mysle że teraz dzidzius juz szybko rosnie. Tak wyszlo że kolejna wizyte mialam po tygodniu od poprzedniej i patrzcie.. ważyło najpierw 455g a po tygodniu 570g! :)

Moja koleżanka wczoraj do mnie dzwoniła, taka grubsza koleżanka to ona mowila ze wogole nie czula kopania tylko takie łaskotanie i bąbelki od środka w brzuszku. Teraz ma 7 msc synka :)

Tak sobie mysle że teraz dzidzius juz szybko rosnie. Tak wyszlo że kolejna wizyte mialam po tygodniu od poprzedniej i patrzcie.. ważyło najpierw 455g a po tygodniu 570g! :)
to rzeczywiście ładnie przybiera super :)
u nas w 18 tc 207 g, teraz idziemy za 2 tygodnie, pewnie też ponad pół kilo będzie :D <3 nie mogę się doczekać :)

Ja czytam,nadrabiam seriale czy jakies filmy no i ogarniam mieszkanie tak powolusiu. Wyrzucam wszystko co niepotrzebne bez zadnego "przyda sie kiedys". Ubrania ogarnelam i do mamy wynioslam te na po ciazy i jakos czas leci. No i zapisuje sobie co kupic trzeba bd albp szukam dokladnie co kupie

f2w3d5qp2jas023q.png

Ja czytam,nadrabiam seriale czy jakies filmy no i ogarniam mieszkanie tak powolusiu. Wyrzucam wszystko co niepotrzebne bez zadnego "przyda sie kiedys". Ubrania ogarnelam i do mamy wynioslam te na po ciazy i jakos czas leci. No i zapisuje sobie co kupic trzeba bd albp szukam dokladnie co kupie

f2w3d5qp2jas023q.png
jak człowiek ma piesy to też się tak nie nudzi nie :D
spacerki, zabawy :D

reklama
Ja tez jakbym miała biurowa prace to bym nadal pracowała. Ale staram sie jakoś z nuda radzić:)
Mi lekarz na pierwszych prenatalnych dziewczynkę sugerował, ostatnio 4 tygodnie temu mój ginekolog sugerował chłopca wiec jutro mam nadzieje pokaże co tam ma :))

Do góry