reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Mama NS zazdroszczę ja jeszcze przed. Mam nadzieje ze ogarnę. Jak coś będę pytać bardziej doświadczone mamy ;) Kulka dzieciaczki będą miały wspólny pokój?

Tak, tzn mała na razie bedzie sama mały u nas w sypialni a jak podrosną i sie zgodzą w 1 pokoju to ok a jesli nie to mamy duża sypialnie i pomyślimy o podzieleniu jej z myślą o koncie dlq dziecka zeby każdy miał swoje miejsce bo wiadomo jakby były dwie dziewczynki to byłoby pewnie ciut lepiej a tak to inne zainteresowania różni zabawki a ona chce różowy on chce z piłka itd ;) wiec życie zweryfikuje jak to bedzie :) myśle ze na dwa lata co przodu nie mam co wybiegać ;)

reklama
Ja jestem na L4 od 8tc bo krwawilam i do dzis nie mialam dnia bym sie nudzila :) Trzeba miec hobby... robotki reczne, wypady do stajni poczyscic konia, wypad do sklepu, czasem odwiedzic rodzicow, wieczorem tv i dzien mija.

Tak sobie mysle że teraz dzidzius juz szybko rosnie. Tak wyszlo że kolejna wizyte mialam po tygodniu od poprzedniej i patrzcie.. ważyło najpierw 455g a po tygodniu 570g! :)

Moja koleżanka wczoraj do mnie dzwoniła, taka grubsza koleżanka to ona mowila ze wogole nie czula kopania tylko takie łaskotanie i bąbelki od środka w brzuszku. Teraz ma 7 msc synka :)

Tak sobie mysle że teraz dzidzius juz szybko rosnie. Tak wyszlo że kolejna wizyte mialam po tygodniu od poprzedniej i patrzcie.. ważyło najpierw 455g a po tygodniu 570g! :)
to rzeczywiście ładnie przybiera super :)
u nas w 18 tc 207 g, teraz idziemy za 2 tygodnie, pewnie też ponad pół kilo będzie :D <3 nie mogę się doczekać :)

Ja czytam,nadrabiam seriale czy jakies filmy no i ogarniam mieszkanie tak powolusiu. Wyrzucam wszystko co niepotrzebne bez zadnego "przyda sie kiedys". Ubrania ogarnelam i do mamy wynioslam te na po ciazy i jakos czas leci. No i zapisuje sobie co kupic trzeba bd albp szukam dokladnie co kupie

f2w3d5qp2jas023q.png

Ja czytam,nadrabiam seriale czy jakies filmy no i ogarniam mieszkanie tak powolusiu. Wyrzucam wszystko co niepotrzebne bez zadnego "przyda sie kiedys". Ubrania ogarnelam i do mamy wynioslam te na po ciazy i jakos czas leci. No i zapisuje sobie co kupic trzeba bd albp szukam dokladnie co kupie

f2w3d5qp2jas023q.png
jak człowiek ma piesy to też się tak nie nudzi nie :D
spacerki, zabawy :D

reklama
Ja tez jakbym miała biurowa prace to bym nadal pracowała. Ale staram sie jakoś z nuda radzić:)
Mi lekarz na pierwszych prenatalnych dziewczynkę sugerował, ostatnio 4 tygodnie temu mój ginekolog sugerował chłopca wiec jutro mam nadzieje pokaże co tam ma :))

Do góry